Θέλετε να χάσετε κιλά; Πιείτε νερό

Δεν είναι μυστικό ότι το νερό είναι ευεργετικό. Έχουμε μιλήσει εκτενέστερα για το οφέλη που έχει το νερό στην καθημερινότητά μας και πόσο απαραίτητο είναι να πίνουμε 1,5 με 2 λίτρα νερό ημερησίως. Τώρα είναι καιρός να μιλήσουμε και πως το νερό βοηθά στη διατήρηση του βάρους, στο κάψιμο περισσότερων θερμίδων και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας.

1: Εσπεριδοειδή

Προσθέτοντας χυμό εσπεριδοειδών στο νερό σας μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης λίπους και να έχετε περισσότερη ενέργεια. Λεμόνια και τα πορτοκάλια, ιδίως, αποτελούν μια μεγάλη πηγή βιταμίνης C, και βοηθάνε στην καύση του λίπους σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτό συμβαίνει επειδή η μεταβολική διαδικασία της μεταφοράς λιπαρών οξέων εντός του κυττάρου και η κινητοποίηση τους απαιτεί τη βιταμίνη C. Αυτό σημαίνει ότι αν ο οργανισμός μας διαθέτει πλούσια βιταμίνη C αυξάνει φυσικά την καύση του λίπους. Οπότε προσθέστε 3-4 λεπτές φέτες λεμόνιου ή πορτοκάλιου στο νερό σας για να πάρετε όση βιταμίνης C χρειάζεστε για να μετατραπεί το λίπος σε ενέργεια.

2: Αγγούρια

Ξεπλύνετε το σύστημά σας και το μεταβολισμό σας, πίνοντας νερό με αγγούρι. Οι φυσικές διουρητικές επιδράσεις του αυτό του λαχανικού που περιέχει κάλιο και βιταμίνες Α και C, ξεπλένει τις τοξίνες και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας. Προσθέστε 6-8 φέτες αγγουριού σε μια κανάτα νερό για ένα δροσερό και αναζωογονητικό ποτό.

3: Πιπέρι καγιέν

Ένα πικάντικο νερό δεν μπορεί να ακούγεται νόστιμο, αλλά δώστε του μία ευκαιρία. Η έρευνα δείχνει ότι η καψαϊκίνη που βρίσκεται στο πιπέρι καγιέν μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας αμέσως μετά την λήψη της. Φυσικά το καγιέν από μόνο του δεν είναι τόσο ελκυστικό αλλά προτείνουμε ενναλακτική: Ανακατέψτε φράουλες, και μόλις μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν στο νερό σας.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.