Οι 10 καλύτερες Fitness εφαρμογές

Θέλετε να χάσετε βάρος, να γυμνάζεστε περισσότερο, να καλυτερεύσετε τις επιδόσεις σας στο τρέξιμο ή την ποδηλασία; Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές για κινητά που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Μιας και τα κινητά τα έχουμε πάντα μαζί μας αποτελούν μια συνεχής υπενθύμιση για να βλέπουμε την πρόοδο μας και να διατηρούμε το κίνητρο μας. Οι εφαρμογές είναι εδώ για να σας φτιάξουν το κέφι και να δείτε τις βαρετές ασκήσεις λίγο πιο διασκεδαστικά. Μετρήστε τα βήματα που πραγματοποιείτε κάθε ημέρα, ενημερωθείτε για τις θερμίδες που κάψατε, δείτε τους μύες πως λειτουργούν από μέσα, στείλτε την προόδο σας σε φίλους και πάρα πολλές ακόμα δυνατότητες που σας προσφέρουν οι εφαρμογές για να πετύχετε τους στόχους σας.

Nike Training Club

fitness εφαρμογέςΘα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε θηλυκή εφαρμογή μιας και απευθύνεται σε όλη την γυναικεία κοινότητα της γυμναστικής και ιδίως σε εκείνες που δεν έχουν χρόνο για γυμναστήρια. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να επιλέξτε ατομικές προπονήσεις, ή να επιλέξετε ένα στοχευμένο, δομημένο πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων για να σας βοηθήσει να δυναμώσετε το σώμα σας, με ήπιο ή πιο έντονο ρυθμό.

Φυσικά μπορείτε να προσαρμόζετε τις προπονήσεις με τις ασκήσεις που προτιμάτε και να ελέγχετε τα αποτελέσματα.
Η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 100 προπονήσεις μερικές εκ των οποίων μας τις προτείνουν και μεγάλες αθλήτριες όπως το μοντέλο – τενίστρια Μαρία Σαράποβα, περιλαμβάνει όλες τις οδηγίες αλλά και κίνητρα για να πετύχουμε τους στόχους μας

Οι προπονήσεις διαρκούν από 15 έως 45 λεπτά τις οποίες μπορούμε να τις κάνουμε οπουδήποτε, οποτεδήποτε
Υπάρχουν δωρεάν προπονήσεις από μερικες από τις πιο διάσημες αθλήτριες του κόσμου

Καθοδηγούμαστε βήμα-βήμα με φωτογραφίες και βίντεο για να κάνουμε σωστά τις ασκήσεις.

Εννοείται ότι κρατάει ιστορικό από την εκπαίδευσή και την πρόοδο μας και συνδέεται με τη μουσική βιβλιοθήκη μας.
• μουσική προπόνηση σε συνεχή ροή από τη μουσική βιβλιοθήκη σας
• Διατίθεται στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά, ρωσικά, κινεζικά και ιαπωνικά

Κόστος – ΔΩΡΕΑΝ

LoseIt

fitness εφαρμογέςΊσως είναι η καλύτερη εφαρμογή για να απώλεια βάρους, σίγουρα είναι η πιο ολοκληρωμένη.

Για όσους θέλουν να χάσουν λίπος, η καταγραφή της πρόσληψης τροφής είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να αντιληφθούν πόσο πραγματικά τρώνε μέσα στην ημέρα. Είναι απαραίτητο να κρατάμε την αναλογία υδατανθράκων / λίπους /.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή θα σας ζητηθεί να ανοίξετε ένα λογαριασμό δωρεάν και να πείτε λίγα πράγματα για τον εαυτό σας έτσι θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο απώλειας βάρους αποκλειστικά για εσάς. Στη συνέχεια καταγράφετε τα τρόφιμα που καταναλώνετε και την άσκηση σας.

Μετά χρειάζεται να θέσετε στόχους για την απώλεια βάρους, την άσκηση, τη διατροφή, την αρτηριακή πίεση, τον ύπνο, και πολλά άλλα!
Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια τεράστια βάση δεδομένων με τρόφιμα και ασκήσεις. Η χρήση του θερμιδομετρητή είναι πολύ εύκολη, κρατάει ημερολόγιο, μας ενημερώνει για την ημερήσια κατανομή του ποσοστού των θερμίδων. Μας βοηθάει ακόμα και με συνταγές, σχεδιαγράμματα και συμβουλές

Τέλος συνδέεται και άλλες εφαρμογές ασκήσεων έτσι ώστε να ελέγχει πραγματικά την άσκησή μας.

Κόστος – ΔΩΡΕΑΝ

Nike Run Club

fitness εφαρμογέςΜετά από την δοκιμή πολλών εφαρμογών για τρέξιμο, την κατατάσσουμε στην πρώτη θέση, άλλωστε βρίσκεται στο Top 5 εφαρμογών υγείας και fitness σε όλο το κόσμο με εκατομμύρια downloads και χρήστες από περισσότερες από 200 χώρες.

Πολύ απλό στη χρήση του, το κατεβάζετε φτιάχνετε ένα δωρεάν προφίλ και αρχίζετε να τρέχετε.

Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος σας ενημερώνει για τον χρόνο σας, την απόσταση, τις θερμίδες που καίτε, την μέση ταχύτητα. Αναλύει την κούρσα ακόμα και για κάθε χιλιόμετρο.

Κρατάει ημερολόγιο των διαδρομών σας τα οποία μπορείτε να τα δείτε και στον υπολογιστή σας. Λειτουργεί και ως κοινωνικό προφιλ, μπορείτε δηλαδή να κάνετε φίλους, να ανεβάσετε τις φωτογραφίες, να μοιραστείτε εμπειρίες.

Κόστος – ΔΩΡΕΑΝ

RunKeeper

fitness εφαρμογέςΜια άλλη εναλλακτική πρόταση για τρέξιμο είναι το runkeeper. Δέστε το τηλέφωνό σας στο χέρι σας, επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής, επιλέξτε μια ρύθμιση “προπόνηση” (ρυθμός στόχου, διαστήματα, ή μαθήματα γυμναστικής), και το RunKeeper θα σας δώσει φωνή μέσα από τα ακουστικά σας.

Εάν ο στόχος σας είναι να τρέξει ένα 2 χιλιόμετρα σε 10 λεπτά, θα σας ενημερώνει πόσο κοντά είστε στο στόχο σας αν χρειάζεται να πάτε πιο γρήγορα ή πιο αργά. Μόλις τελειώσετε, θα σας δώσει μία ωραία ανάλυση της διαδρομής.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν όμως διατίθεται και elite έκδοση με κόστος $ 4,99 / μήνα ή 19,99 δολάρια το χρόνο.

Bodyweight Training: You Are Your Own Gym

fitness εφαρμογέςΗ εφαρμογή είναι γεμάτη από ασκήσεις σωματικού βάρους, μαζί με λεπτομερείς εξηγήσεις για το πώς να εκτελέσετε τη καθ μια, περιλαμβάνει επίσης χρονόμετρα με διαφορετικές μεθόδους προπόνησης που θα μετρά αντίστροφα για εσάς και θα σας λέει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Δημιουργήσετε τις δικές σας προπονήσεις ή να παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα 10 εβδομάδων ήδη συμπεριληφθεί. Αποθηκεύσετε τις προπονήσεις σας ώστε να έχετε ιστορικό και να βλέπετε την πρόοδό σας. Υπάρχει πλήρες βάση δεδομένων των ασκήσεων σωματικού βάρους, καθώς και οδηγίες σχετικά με την εκτέλεση τους. Όλες οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν οπουδήποτε και εννοείται ότι καταγράφει τις επαναλήψεις σας.

Η εφαρμογή διατίθεται και σε ipad έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε καλύτερα από απόσταση. Η εφαρμογή αυτή είναι φτιαγμένη από τον Mark Lauren έναν από τους καλύτερους γυμναστές παγκοσμίως.

Κόστος – 1,99 δολάρια

Pocket Yoga

fitness εφαρμογέςΓια τους λάτρεις τις Yoga. Ξεκινήστε yoga σήμερα ή πάρτε τις ασκήσεις σας μαζί στις διακοπές. Επιλέξτε από 3 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, 3 διαφορετικά χρονικά διαστήματα (30, 45 ή 60 λεπτά) και 3 διαφορετικές κατηγορίες για συνολικά 27 διαφορετικές εμπειρίες γιόγκα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού.

Απλά τοποθετήστε τα κοντά στο χαλί σας και η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει μέσα από την προπόνηση σας με λεπτομερείς οδηγίες και υποδείξεις για σωστή αναπνοή. Υπάρχει επίσης ένα λεξικό, που περιέχει περιγραφές και τα οφέλη των κοινών στάσεων γιόγκα, και ένα αρχείο καταγραφής ιστορικού.

Η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 200 όμορφες εικόνες που δείχνουν τη σωστή στάση και την ευθυγράμμιση, επίσης αναπαράγει τη μουσική από τη βιβλιοθήκη σας.

Κόστος $2.99

iMuscle

fitness εφαρμογέςΗ εφαρμογή αυτή αντί για φωτογραφίες ωραίων μοντέλων ή γυμνασμένων σωμάτων σας δείχνει πως φαίνονται τα πράγματα από μέσα. Κάνοντας μια άσκηση ποιοι μυς του σώματος γυμνάζονται και ενδυναμώνουν.

Κατά κύριο λόγο η εφαρμογή λειτουργεί εκπαιδευτικά για να μάθουμε το σώμα μας αλλά και πως λειτουργούν οι μύες σε ορισμένες ασκήσεις.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να σχεδιάσετε προπονήσεις αφού έχετε αποφασίσει σε ποιους ακριβώς μύες θέλετε να στοχεύετε. Απλά πατήστε στο μέρος του σώματος που θέλετε να τονώσετε.

Κόστος $8.99

The Eatery

fitness εφαρμογέςΗ εφαρμογή που θα σας τρομάξει… χρησιμοποιήστε την όταν έχετε μεγάλη επιθυμία να φάτε μια σακούλα πατάκια, ένα κομμάτι τούρτα μια σοκολάτα.

Μπείτε στην εφαρμογή βρείτε το φαγητό και δείτε πόσο υγιεινό είναι τι σας προσφέρει και πόσες θερμίδες έχει. Μάλλον μετά θα σας κοπεί η όρεξη.

Είμαστε ότι τρώμε και τώρα ήρθε η εφαρμογή αυτή να μας το δείξει και σε εικόνες.

Pedometer

fitness εφαρμογέςΠιθανόν να έχετε ακούσει πάνω από μία φορά ότι το περπάτημα (τουλάχιστον 2000 βήματα ημερησίως) είναι η καλύτερη δυνατή άσκηση για την υγεία σας.

Δεν είναι όμως εύκολο να φοράμε συνεχώς πάνω μας ένα βηματόμετρο. Η εφαρμογή αυτή έρχεται να σας λύσει τα χέρια.

Ανοίξτε την όταν φεύγετε από το σπίτι σας, πετάξτε το κινητό στη τσάντα σας και όταν γυρίσετε ελέγξτε πόσο βήματα κάνατε μέσα στην ημέρα.

Αλήθεια πόσα βήματα κάνατε σήμερα;

Κόστος- ΔΩΡΕΑΝ

SECONDS

fitness εφαρμογέςΑπό τα καλύτερα χρονόμετρα για κινητά για να μετράει τους χρόνους των προπονήσεων σας. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και φιλική για τον χρήστη δίνει ακουστικά μηνύματα, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο iPad σας, έτσι ώστε να είναι ορατό από μακρυά.

Σας δίνει χρόνους για γύρους στο γήπεδο, για κυκλική προπόνηση ή μια απλή χρονομέτρηση. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Μπορείτε να καθορίσετε το χρώμα του φόντου ανάλογα με τα δευτερόλεπτα ή ακόμα να αλλάζει μουσική για κάθε χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.

Κόστος – δωρεάν ή 4,99 δολάρια για pro έκδοση (σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα χρονόμετρα σας).

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.