10 μέρη να επισκεφτείς πριν γίνουν διάσημα

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν φανατικοί ταξιδιώτες, οι οποίοι όμως νιώθουν πια κορεσμό. Οι συνήθεις πια προορισμοί δεν έχουν τίποτα άλλο να αποκαλύψουν, πολλά τοπία και χώρες είναι λίγο υπερτιμημένες, πόλεις με πολύ τουρισμό οι οποίες είναι συνεχώς πλήρεις και δύσκολα κάνεις κρατήσεις…

Σύμφωνα με την Huffington Post, όσοι ανήκουν στην κατηγορία των εξερευνητών αυτού του κόσμου ή ακόμα πιο απλά, των ανθρώπων που αγαπάνε πολύ τα ταξίδια, πρέπει να αναθεωρήσουν και να ανοίξουν νέους ορίζοντες για παρθένα εδάφη, τα οποία τώρα ανακαλύπτονται. Τώρα ανακαλύπτεται η ομορφιά τους και η μοναδικότητά τους κι αν είστε φύση ανήσυχη, καιρός να τα επισκεφτείτε πριν γίνουν κι αυτά must προορισμοί.

Μανίλα, Φιλιππίνες. 18$ για ένα πλήρες γεύμα, με πολλές γκαλερί και πλούσια κουζίνα. Λέγεται πως είναι η καινούρια Ταϊλάνδη.

Phu Quoc, Βιετνάμ. Μοναδικές παραλίες, τεράστιας έκτασης και με καθαρά νερά. Τουριστικό δρώμενο τα καραβάκια που κάνουν περιήγηση.

Puglia, Ιταλία. Στο τακούνι της ιταλικής μπότας, η puglia διακρίνεται για τη μεσογειακή της κουζίνα, τα restaurant και τα σπίτια με φάρμες…

Ρίγα, Λετονία. Ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα για το 2014 και ένας από τους φθηνότερους προορισμούς.

Ζιμπάμπουε. Με το τοπικό αεροδρόμιο να έχει ανακαινιστεί , άγρια και πανέμορφα φυσικά τοπία και ένα από τα πιο γνωστά εθνικά πάρκα με αμέτρητους ελέφαντες.

Belize, κεντρική Αμερική. Θάλασσες όπου είναι ξακουστές σε όλους τους δύτες και ο τίτλος του ανατέλλοντος προορισμού από το TripAdvisor.

Σόφια, Βουλγαρία. Φτηνός ευρωπαϊκός προορισμός που έχει αρχίσει και ανακαλύπτεται, με μεγάλα καταπράσινα πάρκα, παζάρια και οθωμανική αρχιτεκτονική.

Roatan, Ονδούρες. Στάση όλων των κρουαζιερόπλοιων που περνάνε από την Καραϊβική, με νερά που μένουν αξέχαστα σε οποίον τα απολαμβάνει.

Jose Ignacio, Ουρουγουάη. Από τους αγαπημένους προορισμούς της Shakira, με πολυτελή ξενοδοχεία και περίφημο κρέας.

salinas grandes, Αργεντινή. Μοναδικής ομορφιάς τοπίο, μια έρημος από αλάτι που γίνεται παγκοσμίως γνωστή.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.