15 μυστικά διακόσμησης που θα ανανεώσουν το σπίτι

Η διακόσμηση του σπιτιού πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και όχι αγγαρεία. Πολλές φορές ξοδεύουμε αρκετά αλλά το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Είναι κάτι που λείπει, το οποίο δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε και χαλάει όλη την εικόνα.Οι παρακάτω 15 συμβουλές προέρχονται από designers όλου του κόσμου. Μικρά ανέξοδα μυστικά που θα δώσουν στο σπίτι σας αυτό το κάτι παραπάνω.

Βρείτε πια είναι η αγαπημένη θέση στο σαλόνι σας και ξεκινήστε από εκεί. Τοποθετήστε τα έπιπλα του σαλονιού σας με βάση αυτή τη θέση.

Αν θέλεις να βάψεις τους τοίχους σε λευκές αποχρώσεις τότε θα χρειαστείς τέχνη.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε λευκές κουρτίνες.

Αν θέλετε να τοποθετήσει ένα πίνακα πάνω από τον καναπέ σας αλλά είναι μικρός, για να μην φαίνεται ακόμα μικρότερος μην τον τοποθετήσετε στο κέντρο.

Μπορείτε αμέσως να ζεστάνετε το χώρο σας και να δημιουργήσετε ροή αλλάζοντας μόλις για λίγα εκατοστά τη ροή των επίπλων σας.

Ένα μεγάλο έργο τέχνης/πίνακας/κολλάζ/φωτογραφία σε μικρό χώρο είναι μια υπέροχη πινελιά. Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε ταπετσαρία σε απροσδόκητες θέσεις όπως σε ντουλάπια, στους διαδρόμους ακόμα και στην οροφή.

Τοποθετήστε το χαλί σας αφήνοντας απόσταση και από τις δύο πλευρές τουλάχιστον 3 εκατοστά, έτσι ο χώρος θα φαίνεται μεγαλύτερος.

Για να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα, φωτίστε το χώρο σας ταυτόχρονα με μια ροζ και μια λευκή λάμπα.

Αν σου αρέσει ένα ύφασμα αλλά για κάποιο λόγο δεν σου ταιριάζει μέσα στο σπίτι, γύρισε το ανάποδα.

Όταν διακοσμήστε το σπίτι σας πάντα να κάνετε αυτές τις απλές ερωτήσεις. Πραγματικά σου αρέσει αυτό το αντικείμενο, θα βελτιώσει τη ζωή σου, μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό;

Κάθε δωμάτιο χρειάζεται τουλάχιστον ένα παλαιό κομμάτι.

Βάψτε τους τοίχους των δωματίων σας. Η αίσθηση ότι τα έντονα και ενδιαφέροντα χρώματα τα βαριόμαστε είναι λανθασμένη. Τα απαλά χρώματα είναι αυτά που προκαλούν βαρεμάρα σχετικά γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε λευκά σεντόνια και πετσέτες. Στέλνουν μήνυμα της καθαριότητας και τάξης.

To κρεββάτι να μην είναι ψηλότερο από το έδαφος πάνω από 50 πόντους.

Ποτέ μην βάψετε το ταβάνι με λευκό χρώμα, διότι φέρνει το δωμάτιο προς τα κάτω. Το καλύτερο χρώμα για το ταβάνι είναι το κρεμ. “

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.