4 Προτάσεις για εορταστικό μακιγιάζ

Μπήκαμε ήδη στην εορταστική περίοδο και οι έξοδοι για διασκέδαση όλο και πληθαίνουν. Σίγουρα είναι μέρες που το νεσεσέρ των καλλυντικών παίρνει φωτιά. Αισθάνεστε καλλιτεχνική έμπνευση ώστε να πειραματιστείτε σε διάφορα εορταστικά look ή θα αρκεστείτε στα τετριμμένα;

Παρακάτω θα δείτε τέσσερις προτάσεις εορταστικού μακιγιάζ ώστε να αισθανθείτε την απαιτούμενη ανανέωση που ορίζουν οι μέρες των γιορτών. Υιοθετήστε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο και σαγηνεύστε!

1. Κόκκινη σκιά; κι όμως! Πρόκειται για ένα high-rated μακιγιάζ στο Pinterest που χαρακτηρίζεται ως minimal. Πραγματικά, προσέξτε πως το υπόλοιπο μακιγιάζ είναι σε πολύ ήσυχους τόνους. Επενδύστε σε ένα εναλλακτικό smokey eye.

εορταστικό μακιγιάζ

2. Ματ υφές στην επιδερμίδα. Προμηθευτείτε ένα foundation με ματ φινίρισμα και εφαρμόστε στο τέλος μια λεπτή στρώση πούδρας στο πρόσωπο.

εορταστικό μακιγιάζ

3. Έντονα χείλη! Lipstick σε έντονα σκούρα χρώματα, με το μπορντό και το σκούρο καφέ -ακόμα και μαύρο- να έχουν την τιμητική τους. Το look θα πρέπει να παραπέμπει σε vintage ρομαντικές εποχές και όχι σε ύφος hard rock!

εορταστικό μακιγιάζ

4. Θέλετε λάμψη; Εφαρμόστε την στα σωστά σημεία – ζυγωματικά, στο άνω χείλος και στην άκρη της μύτης- και κρατήστε ήσυχο το υπόλοιπο μακιγιάζ.

εορταστικό μακιγιάζ

Μην ξεχνάτε! Η επιτυχία ενός μακιγιάζ οφείλεται πάντα στην σωστή περιποίηση της επιδερμίδας!

Ένα είναι το συμπέρασμα από τα παραπάνω trends: Λίγα προϊόντα μακιγιάζ ώστε να μην έχουμε ένα παραφορτωμένο αποτέλεσμα.

‘Η έντονη σκιά, ή έντονα χείλη,ή έντονες λάμψεις. Ποτέ όλα μαζί…

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.