5 εφαρμογές που είναι απολύτως χρήσιμες

Λένε ότι υπάρχει ένα app για τα πάντα, και αυτό είναι αλήθεια. Ανακαλύψαμε 5 νέες εφαρμογές που χρειάζεται να τις δοκιμάσετε αυτό το μήνα. Μπορείτε να κατεβάσετε και τις 5 δωρεάν.

Vogue Runway

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε επιδείξεις μόδας του κόσμου, από τις τελευταίες συλλογές που έχουν παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνου, στο Μιλάνου και όπου αλλού επιθυμείτε.Το Vogue Runway σας επιτρέπει να απολαύσετε την επίδειξη μόδας από την πρώτη σειρά και φυσικά να ρίξετε μία ματιά και στα παρασκήνια. Γρήγορα και απλά ενημερώνετε για τα τρέχουσα νέα στον κόσμο της μόδας.

Daily Water

Όλοι γνωρίζουμε πόσο απαραίτητο είναι το νερό για το δέρμα μας, για τα μαλλιά μας και για την υγεία μας γενικότερα. Αλλά για τους περισσότερους από εμάς, αυτό δεν είναι κάτι που συνεχώς θυμόμαστε και μας «αναγκάζει» να πίνουμε περισσότερο νερό. Η εφαρμογή αυτή όμως έρχεται να μας σώσει! Θα παρακολουθεί την ποσότητα του νερού που πίνετε κάθε μέρα και θα σας θυμίζει να πίνετε νερό σε έγκαιρα χρονικά διαστήματα. Τώρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να ξεχνάτε να πίνετε νερό!

Around me

Φεύγετε σε λίγες ημέρες για ταξίδι αλλά δεν ξέρετε τι κάνετε στη νέα πόλη που θα επισκεφτείτε? Αυτό το app σας επιτρέπει γρήγορα να μπορέσετε να εντοπίσετε τον πλησιέστερο κινηματογράφο, μπαρ, ξενοδοχείο, κλπ από τη θέση σας, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στην πόλη!

30/30

Δεν έχετε προγραμματισμό στη ζωή σας. Δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή. Δημιουργήστε λίστες με τα καθήκοντα και τις εργασίες σας, βάλτε τους χρωματάκια και εικονίδια, ορίστε και ένα χρόνο για να ολοκληρώσετε το έργο σας και αφήστε την εφαρμογή σας να σας οργανώσει.

Duolingo

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας δεν πρέπει να είναι βαρετή και κουραστική. Το Duolingo καθιστά τη διαδικασία εύκολη, άνετη και διασκεδαστική. Έχει καθημερινές προκλήσεις και δοκιμές ώστε να ασκήστε μια πιο ενεργητική διαδικασία που σας επιτρέπει να διατηρήσετε αποτελεσματικά ό, τι έχετε μάθει.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.