5 εύκολα tips για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Επαγγελματίες διακοσμητές, φωτογραφίες αστέρων στο Instagram ή και υπερ-κομψοι φίλοι σας , όλων τα σπίτια φαίνονται υπέροχα- τι έχουν όλοι αυτοί κοινό; Είτε πρόκειται για μια φωτογραφία, μια γωνία του σπιτιού ή απλά μια βιβλιοθήκη, κατανοούν τη σημασία του styling. Οργανώνουν, τακτοποιούν και προβάλουν τα υπάρχοντά τους με ένα ευχάριστο οπτικά τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να κατέχουν κάτι ιδιαίτερο.

Δείτε πως με πέντε απλά πράγματα μπορούμε να προσθέσουμε ενδιαφέρον και ζωή σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Κεριά

διακόσμηση σπιτιού, diakosmisi spitiou

Είτε σας αρέσει να τα καίτε ή να μισείτε τη μυρωδιά τους, πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν μερικά πολύ όμορφα συσκευασμένα κεριά στην αγορά.

Φυτά

διακόσμηση σπιτιού, diakosmisi spitiou

Όταν πρόκειται για στυλ, το φυσικό στοιχείο είναι πάντα μια καλή ιδέα. Τίποτα δεν φέρνει τη ζωή σε ένα χώρο πιο γρήγορα από ό, τι ένα κομμάτι πράσινου, με τη μορφή ενός φυτού εσωτερικού χώρου. Χρησιμοποιήστε φυτά στο μπάνιο, στο σαλόνι ή κρεμαστό στη κουζίνα.

Βιβλία & Περιοδικά

διακόσμηση σπιτιού, diakosmisi spitiou

Ίσως διαβάζουμε πολύ. Ίσως θέλουμε να δείξουμε στους άλλους ότι διαβάζουμε. Όμως, παρά τη νέα τεχνολογία και την επιτυχία των e-books,το “ντεμοντέ” χαρτί θα είναι πάντα στη μόδα όσον αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού. Όχι μόνο στο ράφι, αλλά πάνω σε ένα τραπεζάκι ή στο ένα περβάζι του παραθύρου προσφέρουν ποιότητα και ομορφιά.

Δίσκοι

διακόσμηση σπιτιού, diakosmisi spitiou

Ο δίσκος προσφέρει κομψότητα και οργάνωση. Ένας χρωματιστός δίσκος θα φέρει άλλη διάθεση στο μονότονο σαλόνι. Χρησιμοποιήστε αυτό το τέχνασμα σε όλο το σπίτι ακόμα και για προϊόντα ομορφιάς σας.

Υφαντά

διακόσμηση σπιτιού, diakosmisi spitiou

 

Σχεδόν σε όλα τα δωμάτια θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα κομμάτια απαλότητας. Από διακοσμητικά μαξιλάρια μέχρι πετσέτες, τα υφάσματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα, σχήμα και υφή στο σπίτι σας.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.