5 φυσικοί τρόποι για να αποκτήσουμε κατάλευκο χαμόγελο

Δυστυχώς, δεν είμαστε όλοι ευλογημένοι με τέλεια λευκά δόντια, δεν έχει σημασία πόσο συχνά τα βουρτσίζουμε. Η λεύκανση των δοντιών είναι της μόδας τώρα τελευταία αλλά δεν θα λέγαμε ότι είναι απευθύνεται σε όλους μιας και είναι εξωφρενικά ακριβή.

Ευτυχώς η μητέρα φύση μας έχει δώσει συστατικά και για αυτή την υπόθεση. Έτσι ψάξαμε και βρήκα ποια είναι αυτά τα συστατικά που θα μας δώσουν φωτεινό και κατάλευκο χαμόγελο χωρίς να κοστίσει σχεδόν καθόλου χρήματα.

Αυτοί είναι οι 5 φυσικοί τρόποι για να λευκάνετε τα δόντια σας.

1 – Μαγειρική σόδα
Τώρα τελευταία εμφανίζονται πολλοί τρόποι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μαγειρική σόδα εκτός από τη μαγειρική. Στην καθαριότητα του σπιτιού δεσπόζει ως το συστατικό εκείνο απαραίτητο σε όλα τα καθαριστικά. Γιατί όχι και για τη λεύκανση των δοντιών. Προσοχή φυσικά γιατί η μεγάλη ποσότητα μπορεί να βλάψει το σμάλτο των δοντιών. Έτσι λοιπόν, βουρτσίστε τα δόντια σας με μαγειρική σόδα και στη συνέχεια με την κανονική οδοντόκρεμα. Το δόντια σας σιγά σιγά θα γίνουν πιο λευκά.

2 – Λάδι καρύδας
Δεν υπάρχει post που να αναφέρεται σε σπιτικά καλλυντικά και να μην γράφει έστω μια φορά το λάδι καρύδας. Πραγματικά ο κατάλογος με αυτό το θαυματουργό λάδι, είναι ατελείωτος. Να λοιπό που θα το χρησιμοποιήσουμε και στα δόντια μας. Και ένα μυστικό, αυτή η πρακτική προέρχεται από παλιά, από πολύ παλιά, θα την χαρακτηρίζαμε αρχαία…
Πασαλείψτε τα δόντια σας με λάδι καρύδας και αφήστε το να δράσει για 15 με 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το στόμα σας και βουρτσίστε κανονικά.

3 – Μπανάνα
Και συγκεκριμένα η φλούδα της μπανάνας. Πρόκειται για ένα υγιή και ασφαλή τρόπο να λευκάνετε τα δόντια σας χωρίς ζημιά. Πάτε λοιπόν ένα κομμάτι από τη φλούδα της μπανάνας και τρίψτε με το εσωτερικό της τα δόντια σας για 2 λεπτά. Για να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να το επαναλαμβάνουμε τακτικά.

[ctt title=”Απέκτησε το πιο λευκό χαμόγελο, φυσικά… ” tweet=”Απέκτησε το πιο λευκό χαμόγελο, φυσικά… http://ctt.ec/3d4jf+ @Clipit_gr” coverup=”3d4jf”]

4 – Μηλίτης
Όπως και με την μαγειρική σόδα έτσι και εδώ απλά βουρτίζουμε τα δόντια μας με μηλίτη και στη συνέχεια με την κανονική οδοντόκρεμα. Δεν χρειάζεται υπερβολές γιατί μπορεί να προκαλέσουμε ζημιά στο σμάλτο. Άνθρωποι που το έχουν δοκιμάσει λένε ότι χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να παρατηρήσετε διαφορά.

5 – Φράουλα
Είναι σίγουρα ο πιο γευστικός τρόπος και αυτός που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ανακαλύπτοντας τον. Απλά ανακατέψτε μερικές φράουλες μέχρι να γίνουν πάστα, τρίψτε τη στα δόντια σας και μετά ξεπλύνετε πολύ καλά. Κάποιοι λένε ότι λειτουργεί αμέσως, ίσως χρειαστεί να το επαναλάβουμε, τουλάχιστον θα έχει ωραία γεύση. Φήμες λένε ότι και η Τίρα Μπανκς το δοκιμάζει…

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.