5 μυστικά για τέλεια εφαρμογή στη μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι από τα πιο σημαντικά καλλυντικά μας. Με λίγο make up και μάσκαρα είμαστε υπέροχες και όμορφες και δεν χρειαζόμαστε κανένα άλλο καλλυντικό. Πολλές κοπέλες άλλωστε τονίζουν ότι αν δεν φορούν μάσκαρα είναι σαν να κυκλοφορούν «γυμνές». Πλέον κυκλοφορούν τόσα είδη στην αγορά που υπόσχονται τα πάντα και καλύπτουν όλα τα γούστα. Πως μπορούμε όμως να χρησιμοποιούμε τη μάσκαρα με σύνεση για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Μοιραζόμαστε μαζί σας 5 μικρά μυστικά των makeup artist που πραγματικά θα τα εφαρμόσετε άμεσα και θα αποκτήσετε αυτό το υπέροχο βλέμμα όλη ημέρα.

1. Για μακριές και παχιές βλεφαρίδες περάστε μια δόση μάσκαρας, μετά μία δόση από primer και μετά ξανά άλλη μια δόση μάσκαρας.

2. Απλώστε τη μάσκαρα κρατώντας το ραβδί κάθετα στο μάτι μετακινώντας το από αριστερά προς τα δεξιά. Ναι θα κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους. Στη συνέχεια κρατήστε το ραβδί οριζόντια στο μάτι και εφαρμόστε τη από την μέσα προς τα έξω, έτσι θα ξεκολλήσουν οι βλεφαρίδες και θα έχετε άψογο αποτέλεσμα.

3. Χρησιμοποιήστε μια κανονική μάσκαρα και μετά ένα στρώμα αδιάβροχης μάσκαρας. Οι βλεφαρίδες θα μείνουν στην θέση τους για όλη την ημέρα. Με την ανάμειξη των δύο τύπων είναι πιο εύκολη η αφαίρεση της αδιάβροχης στο τέλος της ημέρας.

4. Για τις πάνω βλεφαρίδες χρησιμοποιήστε μια κανονική μάσκαρα. Για τις κάτω βλεφαρίδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα ταξιδιού γιατί είναι πιο μικρό το βουρτσάκι με λεπτότερες τρίχες οι οποίες φτάνουν πιο κοντά στο δέρμα.

5. Αν θέλετε πιο παχιές βλεφαρίδες, βάψτε τις με eyeliner. Σχεδιάστε μικροσκοπικές κουκκίδες πάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων πριν την εφαρμογή της μάσκαρας. Αυτό το τέχνασμα κάνει θαύματα.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.