5 εύκολα tips για μια όμορφη κρεβατοκάμαρα

Μετέτρεψε την κρεβατοκάμαρα σου σε μια λειτουργική και κομψή όαση που θα απολαύσεις καθ όλη τη διάρκεια των κρύων μηνών. Επέλεξε το τέλειο κρεβάτι, φτιάξε μια δική σου γωνία και επέλεξε εκείνα τα στοιχεία που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου.

Επέλεξε το ιδανικό κρεβάτι

κρεββατοκάμαρα

Η διακόσμηση του δωματίου ξεκινά από το κρεβάτι. Επέλεξε εκείνο το κρεβάτι που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και εκτός από το στυλ να είναι και άνετο.

Σχεδίασε μια δική σου γωνία

κρεββατοκάμαρα

Βρες μια γωνία στο υπνοδωμάτιο όπου θα την ονομάσεις “δική σου”. Ένα μικρό κομοδίνο θα το διακοσμήσεις με χρήσιμα αντικείμενα, ιδανικό για περιοδικά, βιβλία ακόμα και για προϊόντα ομορφιάς. Διακόσμησε τη γωνία σου με μερικά, μαξιλάρια κεριά και βιβλία.

 

Τα φώτα

κρεββατοκάμαρα

Μπορεί να μην τα προσέχουμε όταν μπαίνουμε πρώτη φορά σε ένα δωμάτιο αλλά είναι αυτά που βάζουν την υπογραφή μας στη διακόσμηση, τα φώτα. Αλλωστε αυτά βοηθούν στο να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα μας χαλαρώσει και θα νιώσουμε αυτό το μυστήριο κάτι που κάνει κάθε δωμάτειο ξεχωριστό. Πρόσθεσε στυλ στο χώρο χρησιμοποιώντας μια πανέμορφη λάμπα στο κομοδίνο σου ή έναν ονειρικό πολυέλαιο στο πάνω μέρος του κρεβατιού σας.

Τα χρώματα

κρεββατοκάμαρα

Αν το λευκό σε βοηθά να χαλαρώσεις τότε μην το σκεφτείς πολύ, τότε αυτός είναι ο σωστός τόνος για εσάς. Αλλά, αν αγαπάς τα χαρούμενα και ζωηρά χρώματα μην διστάσεις ούτε στιγμή. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα χρωματικό σχήμα που να σε καθορίζει και να σου αρέσει .

Κατέθεσε την προσωπικότητα σου

κρεββατοκάμαρα

Οι κουρτίνες και τα καλύμματα μαξιλαριών είναι τα ευκολότερα πράγματα για να αλλάξεις σε ένα υπνοδωμάτιο ακόμα και ανάλογα με την εποχή βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα συγκεκριμένο μοτίβο για κάθε εποχή. Επίσης, προσθέστε υφές με διάφορα καλύμματα σε διαφορετικά υφάσματα και επίσης μαξιλάρια με διάφορα μοτίβα.Κάθε τι που επιλέγετε αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και προσθέτει στυλ στο χώρο.

Photo by dailydreamdecor

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.