Τα 5 επαγγελματικά τρικ του μακιγιάζ

Mπορεί λίγο –πολύ όλες οι γυναίκες να ενημερωνόμαστε με ενδιαφέρον για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ αλλά και πώς θα καμουφλάρουμε το περισσότερο δυνατό ατέλειες του προσώπου μας, ωστόσο υπάρχουν και μυστικά που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες της ομορφιάς για πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Ας κλέψουμε μερικά tip…

1. Εφάρμοσε τη μάσκαρα από την κορφή των βλεφαρίδων. Μπορεί να ξεκινάμε να απλώνουμε μάσκαρα αγκαλιάζοντας με το βουρτσάκι την βάση των βλεφαρίδων, ωστόσο ας το δοκιμάσουμε και ανάποδα. Οι ειδικοί λένε πως αν θέλεις βλεφαρίδες με όγκο και μήκος ξεκίνα να εφαρμόζεις στην κορυφή. Έπειτα συνέχισε με την γνωστή διαδικασία.

2. Το concealer δεν εφαρμόζεται μόνο κάτω από τα μάτια. Άπλωσε λίγο και γύρω από τη μύτη για να καμουφλάρεις τις κοκκινίλες, ή στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών – θα δώσει το εφέ του lift στο χαμόγελό σου.

3. Εφάρμοσε λίγο highlighter κάτω από τα φρύδια, στο σημείο της γωνίας . Το αποτέλεσμα; Ένα στιγμιαίο lift στα μάτια.

[custom-facebook-feed]

4. Δοκίμασε την επόμενη φορά να εφαρμόσεις το ρουζ πριν το foundation. Ένα κρεμώδες ρουζ, εφαρμόζοντάς το ταμποναριστά θα δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, πριν απλώσεις το ελαφρύ foundation στο πρόσωπό σου.

5. Προσοχή με το eyeliner. Καταρχάς, απόφυγε να τραβάς την γραμμή από την εσωτερική γωνία των ματιών σου, γιατί βαραίνει το βλέμμα . Επικεντρώσου στην εξωτερική γραμμή και δοκίμασε την επόμενη φορά ένα σκούρο μπλε eyeliner, το οποίο όπως οδηγείται προς την εξωτερική γωνία του ματιού γίνεται όλο και πιο αχνό σε ένταση. Θα σου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα. Αναδεικνύει απίστευτα το βλέμμα.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.