7 κανόνες του στυλ που δεν ισχύουν πια

Δεν είναι πολλές οι φορές που ακούσατε το καθιερωμένο “μπλε με μαύρο δεν ταιριάζουν” ; Αυτό και άλλα do’s της μόδας που τα αποφεύγαμε ασυζητητί.

Η μόδα όμως αλλάζει και αυτό είναι καλό. Με την πάροδο των δεκαετιών trends επανέρχονται, άλλα εξαφανίζονται και άλλοι κανόνες του στυλ σπάνε. Και για να είμαστε ειλικρινείς, δε ξέρουμε ποιος τους έφτιαξε αυτούς τους κανόνες.

Γι’ αυτό το λόγο, είμαστε έτοιμοι να τους σπάσουμε χωρίς φόβο και πάθος.

Μύθος #1.

κανόνες του στυλ

Να μην ανακατεύουμε prints. Τα πιο γνωστά street style πια κάνουν το mix & match τρόπο ζωής.

Μύθος #2.

κανόνες του στυλ, kanones style

Η τσάντα πρέπει να ταιριάζει με τα παπούτσια. Αυτό από μόνο του ακούγεται πια πολύ βαρετό.

Μύθος #3.

κανόνες του στυλ, kanones style

Το μπλε με το μαύρο δε ταιριάζουν. Ιδιαίτερα το navy blue με το μαύρο, θεωρείται ο απόλυτος συνδυασμός!

Μύθος #4.

κανόνες του στυλ, kanones style

Η παγιέτα και οι μεταλλικές αποχρώσεις φοριούνται μόνο βράδυ. Η παγιέτα θεωρείται πια η τελευταία λέξη της μόδας στο casual ντύσιμο

Μύθος #5.

κανόνες του στυλ, kanones style

Πρέπει να είσαι ψηλή για μακριά φορέματα και παντελόνες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή μοδίστρα για να φέρει το φόρεμα στο ύψος σας και να έχει τέλεια εφαρμογή.

Μύθος #6.

κανόνες του στυλ, kanones style

Μη φοράτε ολόλευκο σύνολο αν δεν είστε νοσοκόμα. Ένας από τους κανόνες που διαψεύδονται εντελώς. Λευκό sweater με λευκό τζιν παντελόνι είναι must για καθημερινό ντύσιμο. Ή ένα ολόλευκο κιμονό, αν μιλάμε για παραλία.

Μύθος #7.

κανόνες του στυλ, kanones style

[ctt title=”To mix and match είναι η νέα τάση στη #moda, αλλιώς συνδύασε τα όπως θες” tweet=”To mix and match είναι η νέα τάση στη #moda, αλλιώς συνδύασε τα όπως θες http://ctt.ec/zd6I9+ @Clipit_Gr” coverup=”zd6I9″]

Χρυσό με ασημί δε ταιριάζουν. Άλλος ένας χρωματικός συνδυασμός που φοριέται πολύ. Είτε μιλάμε για αξεσουάρ, είτε για κοσμήματα, οι μεταλλικές αποχρώσεις συνδυάζονται πια τέλεια.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.