7 κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star

Για να αποκτήσουμε μια όμορφη και υγιεινή επιδερμίδα δεν χρειάζεται να χαλάσουμε χρήματα και να καταφύγουμε σε πανάκριβες κρέμες ή αμφιβόλου ποιότητας φθηνά καλλυντικά.

7 διάσημες γυναίκες μοιράζονται 7 μικρά καθημερινά κόλπα που ακολουθούν στην καθημερινή προσωπική ρουτίνα ομορφιάς τους.

Και για αυτά τα 7 κόλπα δεν χρειάζεται να καταναλώσετε ούτε ένα ευρώ.

Gabrielle Union

κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star
Τρικ : Το παγωμένο νερό. Η ίδια πολλές φορές έχει δηλώσει ότι όταν αισθάνεται κουρασμένη βυθίζει το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό. Το παγωμένο νερό δεν θα σας ξυπνήσει απλώς, αλλά επίσης θα ενισχύσει τους πόρους σας και θα δώσει στο δέρμα μια απαλή αίσθηση.

Lindsay Ellingson

κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star
Τρικ : Η γιόγκα. Κινήσεις όπως να σηκωθούν τα πόδια πιο ψηλά από το κεφάλι και το όλο το βάρος σας να πέσει στους ώμους είναι σαν ένα φυσικό λίφτινγκ, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και του οξυγόνου στο πρόσωπο, το οποίο φυσικά θα δώσει μια υγιή λάμψη. Επειδή δεν είμαστε όλοι έμπειροι στην γιόγκα, μια εναλλακτική είναι να ρίξουμε το κεφάλι μας για λίγα λεπτά από την άκρη του κρεβατιού.

Julianne Hough

κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star
Τρικ : Το παγάκι. Όταν η σταρ αισθάνεται ότι θα σκάσει ένα σπυράκι, τρέχει αμέσως στην καταψυξη και το αντιμετωπίζει με ένα παγάκι κάνοντας μασάζ στην περιοχή. Όπως και η Gabrielle Union έτσι και η ίδια καταφεύγει στο παγωμένο νερό αφού ένα ντουζ με κρύο νερό αποτελεί την ρουτίνα ομορφιάς της.

Olivia Wilde

κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star
Τρικ: Η οδοντόβουρτσα. Πετάνε τα μαλλιά σας σαν να ηλεκτρίζονται, η Olivia μας προτείνει να χρησιμοποιήσουμε οδοντόβουρτσας για να τα «εξημερώσουμε»

Katy Perry

κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star
Τρικ: Η πιστωτική κάρτα. Όσο και αν φαίνεται παράξενο η χρησιμοποίηση μιας πιστωτικής κάρτας στο βάψιμο, όταν δοκιμάσετε το συγκεκριμένο τρικ θα το βρείτε ιδιοφυές. Σηκώστε τις βλεφαρίδες και βάλτε από κάτω την πιστωτική κάρτα, εφαρμόστε στη συνέχεια τη μάσκαρα.

Kate Moss

κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star
Τρικ: Μασάζ προσώπου. Το μοντέλο ορκίζεται ότι αυτό το τρικ είναι που κρατά το δέρμα μας της λαμπερό και φρέσκο ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες. Η ίδιο χρησιμοποιεί και ένα λάδι για το πρόσωπο αλλά μας τονίζει ότι μπορούμε να κάνουμε κατευθείαν μασάζ πάνω στο γυμνό δέρμα.

Anja Rubik

κόλπα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι star
Τρικ: Όχι βούρτσισμα. Το μοντέλο δήλωσε πρόσφατα ότι βουρτσίζει τα μαλλιά της στο ντους όταν τα πλένει και τα βουρτσίζει ξανά στο επόμενο λούσιμο. Συνεχίζει , λέγοντας ότι πηγαίνει στο κρεβάτι με βρεγμένα μαλλιά. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά της αποκτούν ένα φυσικό κύμα.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.