9 Μικρά house tips που κάνουν την ζωή ευκολότερη

1. Μυρίζουν τα χέρια σας όταν κόβεται κρεμμύδι και σκόρδο? Τρίψτε στα χέρια σας ένα κουτάλι. Το υλικό που είναι φτιαγμένο το κουτάλι θα απορροφήσει την οσμή.

2. Ρίξατε περισσότερο αλάτι στην κατσαρόλα με το φαγητό; Τοποθετήστε στη κατσαρόλα καθαρισμένες ωμές πατάτες, θα απορροφούν την περίσσεια του άλατος.

3. Δεν είστε σίγουροι αν τα αυγά σας είναι φρέσκα; Τοποθετήστε τα σε μέσα σε λίγο νερό. Τα αυγά που μένουν στο κάτω μέρος είναι φρέσκα. Εάν είναι μόνο το μισό μέρος, το αβγό είναι λιγότερο φρέσκο και θα πρέπει να το καταναλώσουμε σύντομα. Εάν επιπλέει, καλύτερα να το πετάξουμε.

4. Όταν βράζετε αυγά, προσθέστε μια πρέζα αλάτι για να να μην σπάσει το κέλυφος από το βράσιμο.

5. Για να διατηρήσετε τις πατάτες σας φρέσκες χωρίς να βγάζουν ρίζες, τοποθετήστε μέσα στην σακούλα που τις κρατάτε, ένα μήλο.

6. Δεν προλαβαίνετε να πιείτε το γάλα μέχρι να λήξει? Όταν το ανοίξετε ρίξτε λίγο αλατάκι μέσα θα μείνει φρέσκο για περισσότερες ημέρες.

7. Επίσης ρίξτε λίγο αλάτι όταν αποθηκεύετε χαρτόκουτα, το αλάτι θα εμποδίσει να δημιουργηθεί μούχλας.

8. Τα Cottage τυριά θα παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν τα τοποθετήσετε ανάποδα στο ψυγείο.

[ctt title=”House tips and tricks για να γίνουμε υπέροχες νοικοκυρές” tweet=”House tips and tricks για να γίνουμε υπέροχες νοικοκυρές http://ctt.ec/Yk49I+ @Clipit_gr” coverup=”Yk49I”]

9. Για να αποφύγετε το πιτσίλισμα του λίπους όταν τηγανίζετε λουκάνικο ή μπέικον, δοκιμάστε να τα περάσετε ελαφρά από λίγο αλεύρι.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.