Άσχημο κούρεμα; Μην ανησυχείτε έχουμε τη λύση

Πόσες φορές έχουμε πάει κομμωτήριο και όταν φεύγουμε είμαστε έτοιμες να βάλουμε τα κλάματα; Κάτι εμείς δεν εξηγήσαμε καλά στον κομμωτή κάτι αυτός δεν κατάλαβε καλά, έχοντας και μία τάση να κόβει περισσότερο, δεν χρειάζεται και πολύ να γίνει το κακό.

Και εκεί που χαίρεσαι την μακρυά και πλούσια κόμη σου, πενθείς για τις χαμένες τρίχες. Μπορεί αυτό στους άλλους να φαίνεται αστείο και χαζό, εμείς σε καταλαβαίνουμε και σου προτείνουμε λύσεις για να ξεπεράσεις τον πόνο και να συμβιβαστείς (έστω για λίγο) με το πιο κοντά μαλλιά σου.

Κόψατε τα μαλλιά σας πολύ κοντά;

Ναι μπορεί να φαίνεται το τέλος του κόσμου αλλά κατά μέσο όρο τα μαλλιά μεγαλώνουν περίπου 1 εκατοστό τον μήνα, οπότε υπάρχει φως στο τούνελ. Υπάρχουν τρόποι για να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, όπως πίνοντας άφθονο νερό και να τρώτε τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας. Ένα υγιές σώμα σημαίνει και υγιή μαλλιά, άσε που μπορεί να χάσεις και μερικά κιλάκια…2 τα καλά λοιπόν.

Περιορίστε τη ζημιά.

Χρησιμοποιήστε ότι εργαλεία styling έχετε. Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά ή σπαστά χρησιμοποιήστε σίδερο για να ισιώσετε και να φαίνονται πιο μακρυά.

Χρησιμοποιείστε αξεσουάρ

Κορδέλες, στέκες, μαντήλια, πολύχρωμα και περίτεχνα τσιμπίδια, βρίσκονται στην αγορά και είναι ότι πρέπει να καλύψουμε ένα κακό κούρεμα. Χρησιμοποιείστε επίσης το μαγικό μυστικό για κυματιστά μαλλιά παραλίας. Μπορεί να μην μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες αλλά μέχρι η τρίχα να μεγαλώσει θα έχετε πετύχει το σκοπό σας.

[custom-facebook-feed]

Πλύνετε τα μαλλιά σας λιγότερο συχνά

Οκ, αν αισθάνεστε άνετα καταφύγετε σε αυτή τη λύση. Τουλάχιστον αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο. Ο λόγος που προτείνουμε κάτι τέτοιο είναι γιατί τα συστατικά του σαμπουάν αφαιρούν από τα μαλλιά τα υγιή έλαια του, με αποτέλεσμα να σπάνε οι τρίχες. Προσπαθούμε να επανέλθουμε από το σοκ απώλειας της μακριάς μας κόμης όχι να χάσουμε και περισσότερα.

Συζητήστε το με τον κομμωτή σας.

Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι δύσκολο να πεις σε κάποιον ότι δεν του άρεσε η δουλειά του, παρόλα αυτά είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει στο να ελαχιστοποιήσει ένα κακό κούρεμα ακόμα και δικό του. Πριν πάρετε την απόφαση να αλλάξετε κομμωτήριο συζητήστε μαζί του, τι σας άρεσε και τι δεν σας άρεσε για να αποφύγετε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον αλλά και να σας βοηθήσει να διορθώσετε το ήδη υπάρχον. Μην ξεχνάτε ότι και ο κομμωτής είναι ένας επαγγελματίας που θέλει τους πελάτες του ευχαριστημένους.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι και τα κοντά μαλλιά έχουν την χάρη του. Δείτε εδώ ιδέες για χτενίσματα : έχετε κοντά μαλλιά.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.