Cookies με μπανάνα

Σας έχουν μείνει μερικές ώριμες μπανάνες στον πάγκο της κουζίνας και δεν ξέρετε τι να της κάνετε? Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι να τις βάλετε στην κατάψυξη και να τις φάτε μετά, ως παγωτό. Μπορείτε ακόμα να τις χτυπήσετε και με λίγο γάλα για να γίνουν ένα ενδιαφέρον milkshake.

Αυτή τη φορά όμως θα σας προτείνουμε κάτι νόστιμα και πρωτότυπα cookies με μπανάνα, τα οποία είναι πολύ ελαφριά και υγιεινά, μιας και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Τα cookies αυτά είναι ότι πρέπει για πρωινό, με λίγο γλάσο, φυσικά, μπορούν να μετατραπούν και σε ένα υπέροχο επιδόρπιο.

Τα μπισκότα δεν θα σας πάρουν πάνω από 20 λεπτά για να ετοιμάσετε.

Συνταγή για cookies με μπανάνα:

Χρειαζόμαστε :

¾ φλιτζάνι λιωμένη ώριμη μπανάνα
¾ φλιτζανιού βούτυρο
1 αυγό
1 φλιτζάνι βρώμη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι καραμέλας

Εκτέλεση

Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενωθούν.

Φτιάξτε μικρά μπισκοτάκια και απλώστε τα σε βουτυρωμένο ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα.

Ψήστε σε δυνατή φωτιά για 12-15 λεπτά.

Αφήστε να κρυώσουν εντελώς και περιχύσετε με το γλάσο της επιλογής σας.

Τοποθετήστε τα στο ψυγείο.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.