Μικροπράγματα για τη διακόσμηση του μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένα δωμάτιο του σπιτιού που λόγω της χρήσης του πρέπει να είναι λειτουργικό και οργανωμένο. Μιας και είναι το δωμάτιο που χαλαρώνουμε και περιποιούμαστε τον εαυτό μας του αξίζει να είναι γαλήνιο και ωραίο. Έτσι η διακόσμηση του μπάνιου μας χρειάζεται να είναι στις προτεραιότητές μας. Μικρές αλλαγές και προσθήκες στον τρόπου που αποθηκεύουμε τα σαμπουάν ή τα καλλυντικά μας θα αναδείξει αυτό το δωμάτιο σε μια όμορφη γωνιά.

Καλάθια

διακόσμηση του μπάνιου

Μικρά ή μεγάλα καλάθια είναι ο ιδανικός τρόπους για να διατηρήσουμε μια τάξη στα πράγματα μας. Ένα μεταλλικό καλάθι μπορεί να φιλοξενήσει τα καλλυντικά μας, ενώ ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι αποθηκεύει όμορφα τα χαρτιά υγείας. Διατηρήστε οργανωμένο το μπάνιο σας βάζοντας σε ξεχωριστά καλάθια, τα καλλυντικά, τα σαπούνια, τα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά, τα αρώματα, τα μανό και τα πινέλα σας.

Βάζα

banio-deco-ii

Τα βάζα είναι υπέροχα μέσα στο μπάνιο. Όπως και στα καλάθια έτσι και εδώ μπορούμε να προσθέσουμε ότι θέλουμε. Αποτελούν ιδανική λύση κυρίως για προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως το βαμβάκι και οι μπατονέτες. Μέσα σε ψηλό βάζο, τα πινέλα του μακιγιάζ αποθηκεύονται μαγικά και αποτελούν και κομμάτι τέχνης… Επίσης μπορείτε να γεμίσετε βαζάκια, με πολύχρωμα άλατα μπάνιου.

Κεριά

διακόσμηση του μπάνιου

Ποτέ δεν παραλείπω να αγοράζω κεριά για το μπάνιο. Μου δίνουν μια αίσθηση χαλαρότητας ακόμα και αν κάνω ένα γρήγορο ντους. Διακοσμούν μοναδικά την μπανιέρα .

Λουλούδια

διακόσμηση του μπάνιου

Το μπάνιο σίγουρα δεν είναι το ιδανικό δωμάτιο για να ευδοκιμήσουν λουλούδια μιας και σε πολλές περιπτώσεις δεν διαθέτει το ιδανικό φως. Ψεύτικα όμως λουλούδια κυρίως ορχιδέες, εύκολα μπορούν να τοποθετηθούν εδώ. Βρίσκουν τη θέση τους δίπλα στο νιπτήρα ή πάνω στα ράφια.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.