Διαλέξε γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Μεταξύ μας τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι περισσότερο από προστατευτικά ματιών, είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της μόδας. Με το σωστό γυαλί αλλάζεις άμεσα το στυλ σου προς το καλύτερο. Ενώ βέβαια υπάρχουν ατελείωτα σχέδια, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.  Έτσι μάθε πιο γυαλί σου ταιριάζει περισσότερο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Κλασσικά στρογγυλά 

gialia iliou, γυαλιά ηλίου
Όταν τα βλέπουμε μας θυμίζουν τους Beatles. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για γυναίκες με οβάλ ακόμα και τετράγωνο σχήμα προσώπου. Εδώ λειτουργεί η φιλοσοφία πως τα αντίθετα έλκονται, δηλαδή λειτουργούν καλύτερα. Στρογγυλά γυαλιά σε γωνιώδη σχήματα προσώπου και αντίστροφα.

Μεγάλα στρογγυλά 

gialia iliou, γυαλιά ηλίου
Διαχρονικό στυλ που έχει συνδεθεί με την Jackie O. Ταιριάζουν σε οβάλ, στενόμακρο και τετράγωνο πρόσωπο. Προσφέρουν υπέροχη κάλυψη σε περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να βαφτείτε.

Τα αγαπημένα Aviators

gialia iliou, γυαλιά ηλίου
Από το top gun και μετά είναι στην μόδα και προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα φύγουν ποτέ. Ταιριάζουν περισσότερο σε επίμηκες σχήμα προσώπου. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να προσθέσει πληρότητα στο υψηλό μέτωπο και στο στενό πηγούνι.

Cat’s Eye γυαλιά ηλίου

gialia iliou, γυαλιά ηλίου
Λόγω το σχήματος τους είναι καλύτερο να φοριούνται από κυρίες με τετράγωνο σχήμα προσώπου. Ο λόγος είναι ότι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός στενότερου μετώπου. Εκτός από αυτό, μπορεί να τονίσει τα λεπτότερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τετράγωνα γυαλιά ηλίου

gialia iliou, γυαλιά ηλίου
Λόγω του τετράγωνου σχήματος, παραδοσιακά συνιστάται για τις κυρίες με στρογγυλά και οβάλ σχήμα προσώπου. Αυτό οφείλεται στους ψηλούς φακούς και στο ευρύ σχήμα που βοηθούν στη δημιουργία γωνιών.

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου

gialia iliou, γυαλιά ηλίου
Έχουν την ίδια λειτουργικότητα με τα τετράγωνα. Δημιουργούν γωνίες εκεί που δεν υπάρχουν δηλαδή σε οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα.

Γεωμετρικά γυαλιά ηλίου

gialia iliou, γυαλιά ηλίου
Τα γεωμετρική γυαλιά ηλίου είναι εκπληκτικά για στρογγυλά πρόσωπα, καθώς βοηθούν να δημιουργηθούν γωνίες. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε γεωμετρικά γυαλιά ηλίου με εξαγωνικό στυλ.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.