Δημιουργήστε με πίτσα twisters

Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει από τη γεύση τις πίτσας. Και τελικά είναι κάτι τόσο απλά, ζύμη, ντομάτα και τυρί, αν θέλουμε προσθέτουμε και κάποιο αλλαντικό.

Η κλασσική στρογγυλή πίτσα είναι κλασσική και ανώτερη από όλες τις παραλλαγές. Αν θέλετε όμως να εντυπωσιάσετε με τις μαγειρικές σας ικανότητες ή να φτιάξετε ένα ωραίο καλαθάκι με twisters για το δείπνο σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή.

Συνταγή για πίτσα twisters:

Υλικά
Ζύμη για πίτσα
Σάλτσα ντομάτας
Τυρί κατά προτίμηση μοτσαρέλα
Αλλαντικό της επιλογής σας.

Γενικά τα υλικά εξαρτώνται από τη γέμιση που θέλετε εσείς να φτιάξετε. Καλό θα ήταν όμως επειδή μιλάμε για twisters να παραμείνουμε στα κλασσικά γιατί αλλιώς κινδυνεύουν τα twisters να διαλυθούν από το βάρος των υλικών.

[ctt title=”Twisters πίτσας τι καλύτερο…” tweet=”Twisters πίτσας τι καλύτερο… http://ctt.ec/n1eaf+ @Clipit_gr” coverup=”n1eaf”]

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη ζύμη στο πάγκο της κουζίνας. Την κόβουμε στη μέση. Αλείφουμε και τις δύο μεριές με σάλτσα ντομάτας. Στην μία μόνο πλευρά προσθέτουμε το τυρί και το αλλαντικό. Σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι.

pizza, πίτσα
Κόβουμε σε λωρίδες. Μετακινήστε τις μπάρες σε ταψί και στρίψτε τις δύο άκρες σε αντίθετη κατεύθυνση. Ψήστε για περίπου 20 λεπτά στους 200 Οc μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.

Photos by laurasbakery

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.