Δώσε ένταση στη σκιά ματιών

Σας έχει συμβεί να σας αρέσει πολύ το χρώμα μιας σκιάς που έχετε, αλλά όταν την εφαρμόζετε πάνω σας να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα;

Συνήθως σκιές που αγοράζουμε εν μέσω κακών οικονομικών χειρισμών και στην προσπάθεια να μειώσουμε τα πολλά έξοδα, τυχαίνει να είναι φτηνές αλλά να μην μας ικανοποιούν πολύ με την χρωματική τους απόδοση ή με τη διάρκειά τους.

Κι έτσι, μένουν στην αφάνεια, κοινώς σε συρτάρια, τσαντάκια και σκοτεινούς χώρους… Σας προτρέπουμε να τις ανασύρετε πάλι στην επιφάνεια, δίνοντας σας μια συμβουλή που θα κάνει τη σκιά σας να αποδώσει στο μέγιστο την ένταση και το χρώμα της.

Πριν την απλώσετε λοιπόν στο άνω βλέφαρο, δοκιμάστε να απλώσετε σε αυτό μια λευκή ή σκιά ή ακόμα καλύτερα να το χρωματίσετε με ένα μαλακό λευκό μολύβι.

[ctt title=”Με αυτό το κόλπο καμιά σκιά ματιών δεν θα πάει χαμένη” tweet=”Με αυτό το κόλπο καμιά σκιά ματιών δεν θα πάει χαμένη http://ctt.ec/88bZJ+ @Clipit_gr” coverup=”88bZJ”]

Έπειτα, εφαρμόστε κανονικά τη σκιά που θέλετε. Θα παρατηρήσετε αμέσως πως η χρωματική της απόδοση έχει αυξηθεί στο μέγιστο και πως η έντασή της σας δίνει ένα ακαταμάχητο βλέμμα.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.