Εφαρμογές που δεν το πιστεύεις ότι είναι δωρέαν

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον με το κινητό μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Ποιος δεν έχει ξεχάσει τα βασικά μαθηματικά αφού χάρη στην αριθμομηχανή των κινητών τα πράγματα γίνονται τόσο απλά. Δεν έχεις καμία δικαιολογία να αργήσεις στο ραντεβού σου γιατί δεν έβρισκες το δρόμο, χάρη στο google maps, όχι μόνο ξέρεις ακριβώς που βρίσκεσαι αλλά και με το street view μπορείς να δεις τι ακριβώς ψάχνεις τι είναι δίπλα και τι παραδίπλα.

Επίσης υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να σε διδάξουν και αντί να χάσεις ώρα στο candy crash να μάθεις ξένες γλώσσες, μαγειρική και κηπουρική ή ακόμα και προγραμματισμό

Έχω καταναλώσει πολλές ώρες προσπαθώντας να μάθω Ισπανικά από μια υπέροχη εφαρμογή. Σίγουρα δεν πάω για πτυχίο αλλά τα βασικά τα έχω μάθει πολύ καλά με ένα πολύ παιχνιδιάρικο και μαθησιακό τρόπο. Η εφαρμογή είναι η duolingo και ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι είναι δωρεάν.

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά βρήκα μερικές εφαρμογές που είναι πάρα πολύ χρηστικές αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Duolingo

δωρεάν εφαρμογέςΈχει λίγη ωρίτσα να καταναλώσεις γιατί να μην μάθεις απλά μια ξένη γλώσσα; Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουράζεσαι και ξενερώνεις αλλά μέσω ωραίων γραφικών και απλών ασκήσεων να μαθαίνεις, φράσεις, γραμματική και λεξιλόγιο. Διαθέτει ασκήσεις τόσο ακουστικές όσο και προφορικές ασκήσεις. Μπορείς να μάθεις από τις βασικές γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά μέχρι νορβηγικά, βιετναμέζικα ή κλινγκον.

Craftsy

δωρεάν εφαρμογέςΑν θέλετε να μάθετε πώς να πλέκετε, απλά κατεβάστε το Craftsy. Η εφαρμογή διαθέτει σεμινάρια πλεξίματος για όλους. Η εφαρμογή όμως δεν σταματά εδώ, παραδίδει μαθήματα για ζωγραφική, χειροτεχνίες, κηπουρική, ξυλουργικά και πολλά άλλα.

 

Udacity

δωρεάν εφαρμογέςΑυτό το app σας σας διδάσκει ό, τι πάντα θέλατε να ξέρετε για την κωδικοποίηση, αλλά φοβάστε να ρωτήσετε. Πλέον η γνώση έστω των βασικών μιας γλώσσας προγραμματισμού είναι σημαντικό προσόν αλλά και αποδεικτικά χρήσιμο. Από την άλλη θέλετε να φτιάξετε μια εφαρμογή και δεν ξέρετε πως να ξεκινήσετε; Κατεβάστε την εφαρμογή. Το Udacity είναι φιλικό προς το χρήστη και προσφέρει εκατοντάδες δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού Από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, υπάρχουν σε βάθος τα μαθήματα για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων.

DailyArt

δωρεάν εφαρμογέςΘέλετε να μάθετε ιστορία της τέχνης, χωρίς να ξαναπεράσετε από το σχολείο; Η εφαρμογή σας διδάσκει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του κόσμου. Κάθε μέρα, αυτό το app ερευνά την ιστορία πίσω από ένα διαφορετικό αριστούργημα, επιτρέποντας στους χρήστες να πάρουν μια ημερήσια δόση της ιστορίας της τέχνης.

BigOven

δωρεάν εφαρμογέςΜε πάνω από 350.000 συνταγές στη βάση δεδομένων του, το BigOven μπορεί να σας διδάξει πώς να μαγειρέψετε ακριβώς για οτιδήποτε θελήσετε. Χρησιμοποιήστε το “Μενού Planner” χαρακτηριστικό της εφαρμογής, για να σχεδιάσετε το μενού όλης της εβδομάδα. Η εφαρμογή έχει επίσης δυνατότητα να φτιάχνετε λίστες για τα ψώνια σας ανάλογα με τις συνταγές που θέλετε να φτιάξετε.

[ctt title=”Όταν το #κινητό γίνεται εκπαιδευτικό εργαλείο” tweet=”Όταν το #κινητό γίνεται εκπαιδευτικό εργαλείο http://ctt.ec/0bK7h+ @Clipit_gr” coverup=”0bK7h”]

Wally

δωρεάν εφαρμογέςας το παραδεχτούμε όλοι θα θέλαμε μερικά μαθήματα για το πως να διαχειριστούμε τα χρήματά μας. Αν είστε κιόλας επιρρεπείς στη σπατάλη τότε σίγουρα χρειάζεστε μια βοήθεια στο κομμάτι του προϋπολογισμού. Το wally μετατρέπεται στον προσωπικό σας διευθυντή που παρακολουθεί το εισόδημα, τις δαπάνες σας, και το σημαντικότερο, σας διδάσκει πώς να κάνετε οικονομίες. Και μιλώντας για οικονομίες αυτό το app δεν θα σας χρεώσει τίποτα μιας και είναι δωρεάν. δωρεάν εφαρμογές

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.