Έξυπνες εφαρμογές που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμεύουν σε τίποτα, απλά χαλαρώνουν την ώρα μας, είναι όμως και κάποιες που πραγματικά μπορούν να γίνουν πολύ χρήσιμες και να μας αλλάξουν κάποια πράγματα στη καθημερινότητα μας. Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κουβαλάμε τα απαραίτητα έγγραφα μαζί μας ή τις αγαπημένες συνταγές. Να μας υπενθυμίζουν πότε πρέπει να πάρουμε το φάρμακο μας ή να τακτοποιεί τις φωτογραφίες μας σε φακέλους. Οι εφαρμογές στο store είναι άπειρες, επιλέξαμε 9 που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

έξυπνες εφαρμογέςdoxo Mobile

Με αυτή την εφαρμογή δεν θα έχετε δικαιολογία ότι δεν έχετε μαζί σας το εκκαθαριστικό της εφορίας, το πιστοποιητικό γάμου ή όποιος άλλο επίσημο έγγραφο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμα και σημαντικά emails ή λογαριασμούς. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να στείλετε αυτά τα έγγραφα με email ή ακόμα και να τα εκτυπώσετε. Για την αποθήκευση το μόνο που χρειάζεται είναι να τα σκανάρετε και να τα ανεβάσετε. Μία πάρα πολύ εύχρηστη εφαρμογή για όλους τους ανοργάνωτους η οποία μαθαίνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Διατίθεται δωρεάν

έξυπνες εφαρμογέςsimlyUs

Λατρεύετε τα ημερολόγια, είστε πολυάσχολοι και έχετε σχέση; Τότε αυτή η εφαρμογή είναι ότι χρειάζεστε. Ένα κρυφό μέρος για εσάς και τον σύντροφό σας να μοιράζεστε λίστες, αναμνήσεις, μηνύματα, checklists, ραντεβού. Πότε θα πάτε για ψώνια ή πότε θα πάει στο γήπεδο.

Εννοείται ότι περνάτε μέσα όλες τις επετείους, πλέον δεν θα έχει δικαιολογία ότι ξέχασε την επέτειο πρώτου φιλιού. Διατίθεται δωρεάν.

έξυπνες εφαρμογέςPacking (+TO DO!)

Είτε πρόκειται να πάτε επαγγελματικό ταξίδι, είτε να λείψετε από ένα σαββατοκύριακο μέχρι ένα μήνα η ερώτηση είναι μία ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΩ. Η εφαρμογή Packing (+TO DO!) λύνει το αιώνιο ερώτημα. Φτιάξτε λίστες, προσθέστε ή αφαιρέστε κομμάτια, πάρτε ιδέες από έτοιμες λίστες, κατηγοριοποιήστε και κάντε sort για να δείτε τι θα φοράτε στο συνέδριο, τι στη παραλία, τι το βράδυ.

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε φωτογραφίες και να τυπώσετε την λίστα σας και να την κολλήσετε στο ψυγείο
Το πιο σημαντικό όμως ότι βρίσκει το βάρος της βαλίτσας σας, έτσι θα ξέρετε ανά πάσας στιγμή αν είστε υπέρβαροι ή έχετε περιθώριο ακόμα για ένα φορεματάκι. Έξυπνο? Διατίθεται με 0.99 στο apple store.

έξυπνες εφαρμογέςCloth

Έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη εφαρμογή από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά περιοδικά, σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη όλων των γυναικών παγκοσμίως. Ντυθείτε, στολιστείτε, στηθείτε μπροστά στον καθρέπτη και βγάλτε μια φωτογραφία μέσω της εφαρμογής. Οργανώστε τα ντυσίματα σας και το στυλ σας σε βραδινά, σπορ, office style, casual style…..

Γίνεται ακόμα πιο παιχνιδιάρικο μας και μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες στο facebook, στο twitter, στο instagram, μαζεύετε πόντους και κοπλιμέντα. Εννοείται ότι από εδώ και στο εξής, ποτέ δεν θα ξεχάσετε συνδυασμούς και σύνολα. Διατίθεται δωρεάν.

έξυπνες εφαρμογέςKeepRecipes

Κρατήστε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές σε ένα μέρος. Ψάξτε το internet βρείτε συνταγές που σας ενδιαφέρουν και αποθηκεύστε τες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν θυμάστε τα υλικά από το σουφλέ της μαμάς, τώρα η συνταγή είναι φυλαγμένη στο κινητό σας. Βγάλτε φωτογραφίες από τη δική σας μαγειρική και φτιάξε το δικό σας βιβλίο συνταγών. Αναζητήστε νέες συνταγές σε πάνω από 6.000 αποθηκευμένες συνταγές, αυτή τη στιγμή της εφαρμογής. Διατίθεται δωρεάν.

έξυπνες εφαρμογέςCorkulous

Αγαπάτε να κολλάτε πράγματα στο ψυγείο και σε πίνακες σημειωμάτων ακόμα και στον τοίχο; βρήκατε την εφαρμογή που θα σας ενθουσιάσει.

Σημειώσεις, λίστες, φωτογραφίες, εργασίες, ιδέες ότι εσείς θεωρείτε χρήσιμο, κολλήστε το πάνω στο κινητό. Μέσω το dropbox μπορείτε να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε τα αρχεία σας.

Διατίθεται δωρεάν.

έξυπνες εφαρμογέςPocketPharmacist

Περιλαμβάνει αλφαβητικά όλα τα φάρμακα της αγοράς, επιλέγετε αυτό που λαμβάνετε. Σας θυμίζει τη δοσολογία, τις αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, τις παρενέργειες. Οργανώνει τις πολλαπλές σας συνταγές και σας βγάζει από την ανησυχία ανά πήρα ή δεν πήρα το φάρμακό μου.

Διατίθεται με 0.99 στο apple store.

έξυπνες εφαρμογέςPhoto Manager Pro

Γιατί το θέλετε: Μία λέξη: Φάκελοι! Ελέγχει την οργάνωση και την ονομασία των εικόνων σας και τις μεταφέρει σε φακέλους. Οργανώστε τις φωτογραφίες σας με βάση τις λεζάντες και αγαπημένα χαρακτηριστικά ή πρόσωπα.

Διατίθεται δωρεάν

 

έξυπνες εφαρμογέςBrewster

Πείτε αντίο στα συνηθισμένα βιβλία διευθύνσεων. Η εφαρμογή Brewster οργανώνει αυτόματα όλες τις επαφές σας από το Facebook, Twitter, Linkedin, Foursquare, το Gmail και το βιβλίο διευθύνσεων σας με μοναδικό τρόπο και πιο εύκολο τρόπο αναζήτησης. Κάθε προφίλ εμφανίζει τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου τις κοινωνικές του ενημερώσεις δίνοντας ακόμα και προσωπικά στοιχεία όπως γενέθλια.

 

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.