Φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας

Η διακόσμηση τοίχων είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού. Είναι το κομμάτι εκείνο που μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να προσδώσεις στους τοίχους σου την δική σου πινελιά. Οι τοίχοι άλλωστε είναι σαν ένας μεγάλος καμβάς που όλα επιτρέπονται.

Ακόμα και ένα diy έργο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Παρόλα αυτά είναι και το κομμάτι της διακόσμησης εκείνο που αφήνουμε πάντα τελευταίο. Πόσοι από εσάς δεν έχουν έστω και ένα τοίχο στο σπίτι κενό. Προσωπικά δεν έχω ακόμα καταφέρει να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό το κομμάτι και όλοι οι τοίχοι στο σπίτι μου είναι άδειοι.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι θα το θέσω ως μέγιστη προτεραιότητα να γεμίσω τους τοίχου μου.

Πως? Να μερικές ιδέες που δανειζόμαστε από τον Michael του inspiredbycharm.com

GALLERY WALL

diakosmisi toixon, διακόσμηση τοίχων

Οι τοίχοι γεμάτοι έργα τέχνης ήταν πάντα στη μόδα, επανέρχονται όμως δυναμικά στην μόδα με πιο μοντέρνες γραμμές. Όχι αυτές οι χονδρές ξύλινες κορνίζες και τα κλασσικά θέματα ζωγραφικής, αλλά απλές και λιτές κορνίζες με αφηρημένα σχέδια και χρώματα.
Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε τις κορνίζες με αντικείμενα, εδώ η ασυμμετρία θα δώσει τη καθοριστική νότα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

diakosmisi toixon, διακόσμηση τοίχων

Οι φωτογραφίες είναι ίσως ο πιο προσωπικός και γλυκός τρόπος να διακοσμήσετε τους τοίχους σας και φυσικά είναι και ο πιο ανέξοδος. Χρησιμοποιήστε ομοιόμορφα κατανεμημένες κορνίζες σε ένα τοίχο. Μπορεί να παίξετε και θεματικά, προσωπογραφίες, ταξίδια, σπορ και ότι άλλο τραβάει η έμπνευση σας

FUNCTIONAL WALL DECOR

diakosmisi toixon, διακόσμηση τοίχων

Υπέροχη ιδέα για ένα γραφείο να κρεμάσετε ένα μεγάλο ημερολόγιο. Ακόμα μπορείτε να κρέμάσετε ένα μεγάλο πίνακα για να κολλάτε post it ή ότι άλλο χρήσιμο είναι για εσάς.
Φυσικά εδώ χρειάζεται προσοχή, δεν θέλουμε να γεμίσουμε τον τοίχο μας με όλους τους απλήρωτους λογαριασμούς.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

diakosmisi toixon, διακόσμηση τοίχων

Γιατί πρέπει να κρεμάμε μόνο στους τοίχους μας κορνίζες και όχι αντικείμενα. Άλλωστε έχουμε προτείνει και κάτι ανάλογο στο μπάνιο με καπέλα.

Τα υφαντά τοίχων παραδείγματος χάριν είναι πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Τα αντικείμενα στους τοίχους δίνουν πάντα μια νότα 3D.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.