Που να ταξιδέψεις το φθινόπωρο στην Ευρώπη

Μπορεί το καλοκαίρι να αρχίζει να μας αποχαιρετά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματούν και τα ταξίδια. Η Μεσόγειος εξακολουθεί να απολαμβάνει ζεστές θερμοκρασίες ενώ στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ξεκινά η σταδιακή μείωση της θερμοκρασία. Προς τα δυτικά επικρατεί μια γαλήνια αύρα. Έτσι το φθινόπωρο μετατρέπεται σε μια υπέροχη εποχή για να ταξιδέψουμε σε όλη την Ευρώπη αποφεύγοντας την πολυκοσμία και απολαμβάνοντας ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Στοκχόλμη, Σουηδία

φθινόπωρο ευρώπη

Η σουηδική πρωτεύουσα ευδοκιμεί σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά το φθινόπωρο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δείτε την πόλη ήρεμη από πλήθη και να απολαύσετε χαμηλότερες τιμές στα ξενοδοχεία. Την εποχή αυτή η πόλη είναι ιδανική για να απολαύσετε τις τελευταίες στιγμές ηλιοφάνειας πριν μπει για τα καλά στο κρύο. Επισκεφτείτε την Παλιά Πόλη και το Μουσείο Vasa

Παρίσι, Γαλλία

φθινόπωρο ευρώπη
Το Παρίσι είναι μια από τις λίγες πόλεις στον κόσμο που είναι υπέροχες όλες τις εποχές του χρόνου. Τα πράγματα που έχετε να κάνετε και να δείτε στο Παρίσι είναι ατελείωτα για αυτό να πάτε προετοιμασμένοι.

Βερολίνο, Γερμανία

φθινόπωρο ευρώπη
Όσοι έχουν ταξιδέψει στο Βερολίνο φθινόπωρο έχουν λατρέψει την πόλη. Αυτό οφείλεται στα 440.000 δέντρα της πόλης. Τα φύλλα των δέντρων παίρνουν αυτό το υπέροχο καφεκιτρινοκόκκινο χρώμα που γεμίζουν τα πάρκα της πόλης. Οι καφετέριες τοποθετούν τις καρέκλες έξω για να απολαύσουμε τις τελευταίες πινελιές του ήλιο και τα μήλα και αχλάδια γεμίζουν την αγορά στο Winterfeld. Μπορείς να ζήσεις το φθινόπωρο με αρώματα; Στο Βερολίνο γίνεται.

Cotswolds, Αγγλία

φθινόπωρο ευρώπη

Τα Cotswolds είναι μια περιοχή στην Αγγλία που φαίνεται να έχει κυριολεκτικά παγώσει στο χρόνο. Τα πανέμορφα εξοχικά σπίτια και λόφους κάνουν αυτό ένα ειδυλλιακό μέρος για να περάσετε μερικές ημέρες στην αγγλική ύπαιθρο. Αν βρίσκεστε στο Λονδίνο, μην ξεχάσετε να κανονίσετε ημερίσια για τα Cotswolds

Snowdonia, Ουαλία

φθινόπωρο ευρώπη

Το Snowdonia National Park βρίσκεται στη Βόρεια Ουαλία αλλά το φθινόπωρο υπάρχει ακόμα ζεστασιά στον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει κάτι αρκετά μαγικό για το φθινόπωρο στην Snowdonia. Τα χρώματα, οι ήχοι, οι μυρωδιές.Μεγάλες βόλτες και πεζοπορία που ακολουθούνται από ζεστά ροφήματα μπροστά στο τζάκι. Το φθινόπωρο το πάρκο έχει φορέσει τα καλά του με κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις στα δέντρα, με το μοβ της ερείκης στις πλαγιές, τα χόρτα στα χωράφια και στο βάθος το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας

Fort William, Σκωτία

φθινόπωρο ευρώπη

Η Σκωτία είναι κυριολεκτικά γεμάτη από φανταστική ύπαιθρο που σας περιμένει να την εξερευνήσετε. Το Fort William είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Oktoberfest του Μονάχου

φθινόπωρο ευρώπη
Αν ταξιδεύεις Ευρώπη το φθινόπωρο πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις από το Oktoberfest του Μονάχου. Βαυαρική κουλτούρα, παραδοσιακές φορεσιές και φυσικά μπύρα!

Περούτζια Φεστιβάλ Eurochocolate

φθινόπωρο ευρώπη

Το Φεστιβάλ Eurochocolate λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Περούτζια στην κεντρική Ιταλία. 9 ημέρες για τους λάτρεις της σοκολάτας, μα είναι δυνατόν να πάτε κάπου αλλού?

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.