Η απόλυτη φυσική μάσκα για να δείχνεις 10 χρόνια νεοτερη

Οι περισσότεροι άνθρωποι για να καταφέρουν να κρύψουν από το πρόσωπό τους μερικά χρόνια, πολλές φορές καταφεύγουν σε ακραίες λύσεις. Δε χρειάζεται πάντα να ονειρευόμαστε πανάκριβους τρόπους αντιμετώπισης της γήρανσης, πολλές φορές λίγη φροντίδα και τα συστατικά που μας έχει δώσει η φύση μπορούν να κάνουν θαύματα.

Τα οφέλη του ρυζιού: Το ρύζι εδώ και χρόνια έχει συνδεθεί με την υγιεινή διατροφή, ωστόσο που να γνωρίζαμε πως μπορεί να μας παρέχει και οφέλη στον τομέα της ομορφιάς! Το ρύζι έχει αντιοξειδωτικά που επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και την εμφάνιση των ρυτίδων. Σε πολλές χώρες της Ασίας, δεν είναι τυχαίο πως με σκόνη ρυζιού θεραπεύουν δερματικές αλλεργίες ή την ακμή.

fisiki maska prosopou, μάσκα προσώπου

Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να αρχίσουμε να απλώνουμε ρύζι το πρόσωπό μας. Η μάσκα μας είναι πολύ πιο απλή. Θα χρησιμοποιήσουμε το νερό μέσο στο οποίο βράζει το ρύζι για να επωφεληθούμε τα συστατικά του. Να λοιπόν μια παραδοσιακή Ιαπωνική μάσκα ομορφιάς:

Σε μέτρια φωτιά βράζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ρύζι, μέχρι αυτό να μαλακώσει. Στραγγίζουμε το ρύζι, κρατώντας στην άκρη το νερό μέσο στο οποίο έβρασε. Με λίγο κρύο νερό ξεπλένουμε το ρύζι που βράσαμε, κρατώντας και αυτά τα υγρά (φυσικά, αφαιρώντας το ρύζι). Σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας γάλα και μία κουταλιά της σούπας μέλι. Το μείγμα γίνεται πιο σταθερό και το εφαρμόζουμε σε καθαρό λαιμό και πρόσωπο. Μετά από 30 λεπτά ξεπλένουμε τις περιοχές που απλώσαμε τη μάσκα μας.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.