Τα 5 λάθη στην εφαρμογή του foundation

1. Μην περιμένεις από το foundation να αντικαταστήσει την ενυδατική κρέμα προσώπου. Φρόντισε να κάνεις συχνά μια απαλή απολέπιση, ενυδάτωσε σωστά το πρόσωπό σου και τότε μόνο το foundation θα «στρώσει» καλά στην επιδερμίδα σου, χωρίς το αποτέλεσμα να φαίνεται ξηρό και βαρύ.

2. Χρησιμοποίησε το σωστό πινέλο. Μπορεί τα δάχτυλα να φέρνουν τη σωστή θερμοκρασία στο προϊόν, ωστόσο το σωστό πινέλο είναι αυτό που θα το απλώσει ομοιόμορφα και θα κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό,χωρίς μπαλώματα.

3. Η καλή ποιότητα στο foundation ας είναι κάτι που δεν θα διαπραγματευτείς. Ας επιτρέπουμε στον εαυτό μας φθηνά “dupe” ενός ακριβού κραγιόν , σκιάς ματιών ή μάσκαρα, αν δε θέλουμε να χαλάμε πολλά χρήματα, αλλά ας επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα make up για πιο όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, αλλά και για την προφύλαξη της επιδερμίδας του προσώπου από αλλεργίες και ακμή.

4. Να έχεις «ελαφρύ χέρι» στην τοποθέτησή του. Όταν επιζητείς extra κάλυψη , να ξέρεις ότι αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βάλεις πέντε στρώσεις από foundation. Το αποτέλεσμα θα είναι το ακριβώς αντίθετο του επιθυμητού. Διάλεξε ένα HD foundation υψηλής κάλυψης, πέρασε μια στρώση με σωστή τεχνική και αν υπάρχουν σημεία που εξακολουθούν να θέλουν κάλυψη, άπλωσε τοπικά και ταμποναριστά λίγο concealer ή κορέκτορα.

5. Μην προσπαθείς να σκουρύνεις την επιδερμίδα σου με λάθος απόχρωση foundation. Το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό και ένα πιο σκούρο make up από τον τόνο της επιδερμίδας σου να ξέρεις ότι σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη από την ηλικία σου. Να διαλέγεις πάντα την σωστή απόχρωση και να θερμαίνεις την απόχρωση σου απλώνοντας στα κατάλληλα σημεία του προσώπου λίγο bronzer.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.