Φτιάξε το δικό σου Shimmer

Εδώ και καιρό ταλανίζω από το ένα νεσεσέρ στο άλλο μια χρυσή σκιά σε μορφή pigment η οποία δεν έκλεινε καλά και έκανε όλο τον τόπο -όπου και να την έβαζα- χρυσό. Λέρωνε τα πάντα και πολύ εκνευριζόμουν. Λυπόμουν να την πετάξω (καλλυντικά δε πετάω ποτέ) αλλά η αλήθεια είναι ότι η σπασμένη συσκευασία της πολύ με είχε κουράσει. Σήμερα όμως βρήκα μια πολύ βολική λύση, Αν ποτέ σας συμβεί το ίδιο δείτε τι θα κάνετε, θα φτιάξετε το δικό σας shimmer:

Πάρτε την αγαπημένη σας κρέμα σώματος. Αυτή που φοράτε περισσότερο από όλες τις άλλες είτε γιατί σας αρέσει η υφή της, είτε γιατί σας αρέσει το άρωμά της.

Προσθέστε μέσα στο μπουκαλάκι της κρέμας σας το glitter ή τη σκιά pigment που θέλετε να ξεφορτωθείτε (με ένα chopstick, μια λίμα νυχιών ή ένα μικρό κουταλάκι). Κλείστε το καπάκι της και κουνήστε το σωληνάριο καλά.

Στην περίπτωση που το σωληνάριο της αγαπημένης σας κρέμας έχει πολύ μικρό στόμιο, αδειάστε την σε ένα βαζάκι, προσθέστε το glitter και φυλάξτε την εκεί.

Τώρα το καλοκαίρι μια κρέμα σώματος με ελαφρύ glitter είναι ότι πρέπει, ιδιαίτερα για μια μαυρισμένη επιδερμίδα.

Την ίδια διαδικασία μπορείτε να κάνετε όχι μόνο με την κρέμα σώματος, αλλά και με τα λαδάκια σώματος και μαλλιών που χρησιμοποιούμε πολύ κάθε καλοκαίρι, αλλά και με το αντηλιακό σας!

[ctt title=”Με την αγαπημένη σου κρέμα σώματος και μία σκιά μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το δικό σου #shimmer. ” tweet=”Με την αγαπημένη σου κρέμα σώματος και μία σκιά μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το δικό σου #shimmer. http://ctt.ec/6iccU+ @Clipit_gr” coverup=”6iccU”]

Στην περίπτωση που σας άρεσε η ιδέα αλλά δεν έχετε μια εύκαιρη σκιά pigment, μη διστάσετε να το κάνετε τρίβοντας μια οποιαδήποτε compact σκιά που ιριδίζει… Δεν έχω σκοπό να σας βάζω να καταστρέφετε τα καλλυντικά σας, αλλά να ξέρετε ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φωτεινό, αστραφτερό και ανέξοδο!

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.