Όταν επιμελείσαι μόνη σου το γαμήλιο μακιγιάζ

Δε θέλουν όλες οι νύφες έναν make up artist για να επιμεληθεί το μακιγιάζ τους την ημέρα του γάμου τους… Είτε γιατί γίνεται σε κλειστό κύκλο σε κάποιο δημαρχείο, είτε γιατί γίνεται με χαλαρούς ρυθμούς σε κάποιο νησί, είτε γιατί απλά είναι θέμα budget. Ε και λοιπόν ; Κανένας δεν ξέρει τις ιδιοτροπίες σου καλύτερα από σένα, το δέρμα σου και τι του ταιριάζει. Το να επιμεληθείς εσύ η ίδια το μακιγιάζ σου την ημέρα του γάμου σου απαιτεί μόνο κάποιον σχεδιασμό και λίγη πρακτική ώστε όλα να γίνουν όπως τα επιθυμείς.

Διάβασε λοιπόν μερικά μυστικά που πρέπει να προσέξεις στο γαμήλιο μακιγιάζ :

Tην ημέρα του γάμου σου διάλεξε ελαφριές υφές , ενυδατικά και illuminating προϊόντα περιποίησης. Βάλε highlighter μόνο στα μάγουλα και απόφυγε την ζώνη Τ, η οποία ούτως ή άλλως εκκρίνει λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν θέλουμε να γυαλίζουμε πολύ στο φακό της φωτογραφικής.

Ξέρετε τι ονομάζουμε flashback; Αυτό που παρατηρούμε στο πρόσωπό μας σε πολλές φωτογραφίες, όταν όλο το κορμί μας είναι μαυρισμένο από τον ήλιο αλλά το πρόσωπό μας αποτυπώνεται στη φωτογραφία κάτασπρο σαν να είμαστε φαντάσματα. Ευθύνη για αυτό έχει ο δείκτης προστασίας που υπάρχει στα foundation και πιο συγκεκριμένα τα συστατικά white zinc και titanium oxide. Μη φορέσεις λοιπόν foundation με spf πάνω από 15.

Κάνε πολύ καλό blend στο bronzer σου και σιγουρέψου ότι η απόχρωση της επιδερμίδας σου στο πρόσωπο ταιριάζει με αυτή του λαιμού σου και των ώμων σου. Κάνε spray tan λίγο καιρό πριν το γάμο και μην το αφήσεις για να το δοκιμάσεις πρώτη φορά εκείνη την ημέρα. Επίσης, σε περίπτωση που είσαι μαυρισμένη, φρόντισε να έχεις προμηθευτεί τη σωστή απόχρωση foundation ώστε να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου στο υπόλοιπο σώμα.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.