Γεμιστές πιπερίες με φέτα, μουστάρδα και ντομάτα

Η πιπεριά είναι ένα λαχανικό που δεν με ξετρελαίνει ιδιαίτερα. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου από μικρό παιδί να της βγάζω ακόμα και από την πίτσα. Μεγαλώνοντας προσπάθησα να την εντάξω στην διατροφή μου μέσα σε σαλάτες, γεμιστά κλπ, αλλά και πάλι δεν δηλώνω φαν. Η πιπεριά όμως είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνη C και βιταμίνη A και μόνο για αυτόν το λόγο πρέπει οπωσδήποτε να τις τρώμε.

Στην προσπάθεια μου να βρω τρόπους να μαγειρεύω την πιπεριά ανακάλυψα μία συνταγή που πραγματικά την πρώτη φορά που την έφτιαξα έφαγα όλο το ταψί, έτρωγα τις πιπεριές και δεν πίστευα ότι ήμουν εγώ.

Συνταγή για γεμιστές πιπεριές

Θα χρειαστούμε μερικές πιπεριές κέρατο.

Τυρί φέτα

Μουστάρδα

Μαϊντανό

Πιπέρι

Μια ντομάτα.

1 λεμόνι

Λίγο λάδι

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, ρίχνουμε 2 κουταλιές μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τον χυμό του λεμονιού, το πιπέρι και ανακατεύουμε.

[ctt title=”Δεν σου αρέσουν οι πιπεριές; Με αυτή τη συνταγή θα αλλάξεις γνώμη. ” tweet=”Δεν σου αρέσουν οι πιπεριές; Με αυτή τη συνταγή θα αλλάξεις γνώμη. http://ctt.ec/n_7y2+ @Clipit_gr” coverup=”n_7y2″]

Κόβουμε τις πιπεριές στην μέση, βγάζουμε τα σπόρια, και τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί. Πάνω σε κάθε πιπεριά βάζουμε λίγο από το μείγμα μας και από πάνω ένα με δυο κομμάτια από την ντομάτα μας. Όταν τελειώσουμε με όλες τις πιπεριές, ραντίζουμε με λίγο λάδι.

Τις βάζουμε στο γκριλ και σε 10 με 15 λεπτά οι πιπεριές είναι έτοιμες.
 

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.