Ο αγαπημένος χώρος, το γραφείο σου

Μην παραβλέπεις την σημασία της σωστής διακόσμησης στο γραφείο σου. Αν ο χώρος που εργάζεσαι αποπνέει γούστο και έχει αισθητική, τότε θα δουλεύεις πολύ πιο ευχάριστα. Ρίξε μια ματιά σε διακοσμητικά αντικείμενα γραφείου, θα βρεις πολλές οικονομικές επιλογές.

γραφείο

Τοποθέτησε επάνω στο γραφείο σου κορνίζες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κοιτάζοντάς τα, θα αισθάνεσαι εν μέσω πίεσης, έστω για λίγα δευτερόλεπτα, συναισθήματα αγάπης και αγαλλίασης.

γραφείο

Ένα μικρό φυτό θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο να αποφύγεις την «μουντάδα» των χρωμάτων ενός γραφείου. Το πράσινο πάντα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

γραφείο

Κρύψε σε κάποιο συρτάρι ογκώδη ή «άτεχνα» αλλά απαραίτητα tech εξαρτήματα . Καμουφλάρισε με τον σωστό τρόπο τα πολλά καλώδια και μην έχεις κοντά σου εκτυπωτές και σκληρούς δίσκους.

γραφείο

Τι θα έλεγες για ένα χαριτωμένο αυτοκόλλητο τοίχου; Από μία τεράστια ποικιλία που υπάρχει στο εμπόριο, διάλεξε αυτό που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο και κόλλα το. Είναι γρήγορο, φτηνό και πρωτότυπο.

γραφείο

Φαντάσου ένα γραφείο με μια επιβλητική καρέκλα εργασίας… Απόφυγε αυτή τη φορά την απλή καρέκλα ή το απλό συνηθισμένο γραφείο και επίλεξε πρωτότυπα έπιπλα. Θα το απολαμβάνεις κάθε φορά που θα κάθεσαι…

γραφείο

Τέλος, μην ξεχνάς την σημασία της ευχάριστης μυρωδιάς. Βάλε στο γραφείο σου ένα όμορφο αρωματικό κερί που θα σε αναζωογονεί και που θα σου δίνει την διάθεση να εργασθείς με περισσότερο κέφι.

γραφείο

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.