Υπέροχα καλύμματα για βιβλία

Τα βιβλία σε ταξιδεύουν, ανοίγουν τους ορίζοντες σου, ανακαλύπτεις νέους κόσμους, αποκτάς παρέα. Ταυτόχρονα είναι και από τα πιο ωραία αντικείμενα για διακόσμηση μέσα στο σπίτι. Είτε σε όμορφες βιβλιοθήκες είτε σε τραπεζάκια και γωνίες, είτε ακόμα και κάτω στο πάτωμα.

Τα εξώφυλλα βέβαια των βιβλίων πολλές φορές δεν βοηθούν στην διακόσμηση μιας και έχουν έντονα χρώματα και μεγάλα γράμματα. Αυτό κατ’ ανάγκην δεν είναι κακό, παρόλα αυτά αν σας ενοχλεί η Francesca από το fallfordiy.com μας προτείνει να ντύσουμε τα βιβλία μας με ωραία σουέτ και βελούδινα υφάσματα που να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Μας προτείνει δηλαδή να φτιάξουμε μόνες μας καλύμματα για βιβλία.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα βιβλία μας και το αγαπημένος μας ύφασμα σε ότι αποχρώσεις θέλουμε.

Όπως κάναμε και όταν ήμασταν μικρά στο σχολείο που καλύπταμε τα βιβλία με αυτό το κολλώδες διάφανο υλικό έτσι και εδώ καλύπτουμε την κάθε πλευρά του βιβλίου με το ύφασμα αφού πρώτα την έχουμε περάσει με κόλλα.

Ξεκινήστε από την μια πλευρά και φέρτε το ύφασμα μέχρι τη ράχη του βιβλίου. Τελειώστε με την πλευρά φέρνοντας το ύφασμα να ενωθεί με το υπόλοιπο στη ράχη. Προσοχή, να κολλήσετε καλά το ύφασμα και να μην αφήσετε φυσαλίδες.

kalimata-gia-vivlia, καλύμματα για βιβλία kalimata-gia-vivlia, καλύμματα για βιβλία kalimata-gia-vivlia, καλύμματα για βιβλία

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.