Καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Ας δούμε πως μπορούμε να διατηρούμε την ομορφιά και τη λάμψη μας ακόμα και στις υψηλότερες θερμοκρασίες…

Να φοράτε πάντα αντηλιακό. Είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατέψουμε το δέρμα μας από την πρόωρη γήρανση.

Αποφύγετε τα βαριά αρώματα και προτιμήστε ανάλαφρα και δροσερά body sprays. Μην φοράτε ποτέ άρωμα ενώ είστε στην παραλία, το οινόπνευμα που περιέχεται στο άρωμά σας μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμούς στην επιδερμίδα σας.

Προτιμήστε το ανάλαφρο make up σε γήινους και bronze τόνους. Επίσης το καλοκαίρι προσφέρεται για έντονα χρώματα στα χείλη.

Να φοράτε καπέλο κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Προστατεύει το χρώμα των μαλλιών μας και μας δίνει πολύ στυλ.

Φροντίστε επιμελώς το manicure και το pedicure σας. Υιοθετήστε το look mix & match βάφοντας με διαφορετικό χρώμα τα νύχια χεριών και ποδιών.

Έχετε πάντα στην τσάντα σας τσιμπιδάκια για να μπορείτε γρήγορα και με ευκολία να δημιουργείτε χτενίσματα όπως χαλαρούς κότσους, πλεξίδες ή αλογοουρά.

[ctt title=”#beautytips για να δείχνεις όμορφη και το καλοκαίρι” tweet=”#beautytips για να δείχνεις όμορφη και το καλοκαίρι http://ctt.ec/31UEK+ @Clipit_gr” coverup=”31UEK”]

Προστατεύστε τα μαλλιά σας από το χλώριο της πισίνας με ένα κουτάκι σόδα. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας αμέσως μόλις βγείτε από την πισίνα και θα αποφύγετε όλες τις επιβλαβείς επιπτώσεις του χλωρίου.

Έχετε στην τσάντα θαλάσσης σας μια τέτοια χτένα. Το θαλασσινό αλάτι κάνει στα μαλλιά μας ανάλαφρους κυματισμούς που όλες μας προσπαθούμε να μιμηθούμε με σίδερα μαλλιών και κομμωτήρια. Απολαύστε το φυσικό beach wave των μαλλιών σας και χτενίστε το με μια χτένα με αραιά δόντια.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.