Καλοσχηματισμένα φρύδια, το μυστικό για όμορφο πρόσωπο

Η μόδα των ’90’s επέβαλε λεπτά φρύδια και πολλές γυναίκες την ακολούθησαν κατά πόδας… Τα τελευταία χρόνια όμως η ομορφιά του προσώπου μας έγινε κατανοητό πως οφείλεται στα γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, και εμείς οι γυναίκες για άλλη μια φορά κληθήκαμε να ακολουθήσουμε το νέο trend. Έτσι, πολλές από μας γεμίζουμε τα φρύδια μας με κάποιο ειδικό μολύβι για να φαίνονται πιο πλούσια. Ας ομολογήσουμε πως δεν το κάνουμε πάντα επιτυχώς. Μερικές φορές το “γέμισμα” των φρυδιών και οι μολυβιές από το eyebrow pencil είναι ευδιάκριτα.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να τονίζουμε τα φρύδια μας για ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα:

Για αρχή, χρειαζόμαστε τα σωστά εργαλεία. Οι MUA προτιμούν να γεμίζουν τα φρύδια με σκιά και όχι με μολύβι. Έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν προτιμάτε παρ’όλα αυτά μολύβι, δοκιμάστε κάποιο με απλή υφή, σχεδόν πούδρινη.

Επίσης είναι σημαντικό να μην επιλέγετε απόχρωση που ταιριάζει ακριβώς στο χρώμα των φρυδιών σας. Οι γυναίκες με σκούρα καστανά μαλλιά για παράδειγμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρέπει να επιλέγουν σκούρο καστανό για το χρώμα των φρυδιών τους αλλά πιο καραμελένιες αποχρώσεις. Από την άλλη, οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά, πρέπει να επιλέγουν για τα φρύδια τους αποχρώσεις κοντά στο φυσικό τους χρώμα και όχι ξανθές.

Τέλος, μην ξεχάσετε να περάσετε με ένα concealer ή ένα highlight μια λεπτή γραμμή, σχεδόν διάφανη, ακολουθώντας την γραμμή του φρυδιού σας στην κορυφή και στην βάση του. Θα “οριοθετήσει” τα σημεία που πρέπει να γεμίσετε και θα δώσει το εφέ ενός πολύ καλοσχηματισμένου φρυδιού.

Αν έχετε λίγο χρόνο παραπάνω, γιατί να μην δώσετε μια τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ σας περνώντας τα φρύδια σας με ένα ειδικό διάφανο gel; θα σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ για ώρες…

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.