Κίτρινο φόρεμα: Ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ

Έχεις ένα καταπληκτικό κίτρινο φόρεμα στη ντουλάπα σου (έξαλλου, είμαστε για καινούρια ψώνια τώρα;) και ήρθε η ώρα να το φορέσεις στο γάμο της καλύτερης σου φίλης. Το κίτρινο χρώμα θα αναδείξει το μαύρισμα σου αλλά… ποιο μακιγιάζ ταράζει με αυτό το «δύσκολο» χρώμα; Πως θα γίνει να είσαι απαστράπτουσα και όμορφη, χωρίς υπερβολές και με απόλυτα ταιριαστούς χρωματικούς συνδυασμούς;

Πρόσωπο:

Η βάση μακιγιάζ με το κίτρινο φόρεμα θα πρέπει να εναρμονίζονται και να ισορροπούν. Μην προσπαθήσετε να επισκιάσετε με το μακιγιάζ το χρώμα του φορέματός σας. Ένα ελαφρύ και δροσερό look είναι ότι πρέπει μιας και το κίτρινο είναι ζεστό χρώμα. Για μια άψογη εμφάνιση αλλά συνάμα και φυσική, θα χρειαστούμε και τον καλύτερο φίλο μας, το concealer. Καλύψτε τυχόν ατέλειες, διχρωμίες ταμποναριστά με το δάχτυλο. Για foundation, επιλέξτε ένα που θα απλώνει τέλεια στο δέρμα σας χωρίς να αφήνει διακριτά ίχνη. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια απόχρωση ακριβώς στον τον τόνο του δέρματός σας, ανακατέψτε δύο μαζί (μια σκουρότερη, με μια πιο ανοιχτή) για να πάρετε την επιθυμητή απόχρωση.

Μάγουλα:

Χρειαζόμαστε μια απόχρωση που να ανήκει στη ζεστή οικογένεια χρωμάτων. Ενώ η βάση σας θα λέγαμε πως είναι «σιωπηλή», αφήστε τα κίτρινο φόρεμαμάγουλα σας να σας υιοθετήσουν μια ζεστασιά και μια υγιή λάμψη. Ένα Bronze Powder θα λειτουργήσει πάρα πολύ καλά. Με ένα κίτρινο φόρεμα, χρώματα όπως το ροδάκινο, κοράλλι, ζεστό ροζ και πορτοκαλί στο ρουζ σας θα φαίνονται ωραία.

Μάτια

Αναμφίβολα, βρισκόμαστε σε ένα στάδιο, ιδιαίτερα σημαντικό! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών
να ταιριάζει με ένα κίτρινο φόρεμα. Παρόλο που το λεγόμενο smokey look ταιριάζει σχεδόν πάντα και σε όλα να επικεντρωθείτε στα χείλη και στα μάτια να περιοριστείτε σε κάποια khol μολύβια, που θα τονίσουν το σχήμα τους.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν βάση σκιάς μια σκιά σε μεταλλική απόχρωση σε γήινα και ουδέτερα χρώματα. Χρησιμοποιήστε το μαλακό μολυβί στο περίγραμμα των ματιών. Μια ανοιχτή καφέ σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού, και μια σκουρότερη για την εξωτερική, θεωρείται ιδανική λύση. Μη ξεχάσετε να προσθέσετε το κέντρο του βλέφαρου λίγη λάμψη με μια σαμπανιζέ απόχρωση σκιές.

Χείλη

Αν κάνετε smokey μάτια, καλύτερα να κρατήσετε τα χείλη σας ουδέτερο. Μπορείτε να επιλέξετε το ροζ ή πορτοκαλί lip gloss. Ή, γιατί όχι ένα τριανταφυλλί!
Ένα κίτρινο φόρεμα σίγουρα δεν ταιριάζει με κόκκινο κραγιόν! Μη το τολμήσετε!

[ctt title=”Το κίτρινο σημαίνει ζεστασιά, το υπέροχο κίτρινο φόρεμά σου θα κάνει τη διαφορά” tweet=”Το κίτρινο σημαίνει ζεστασιά, το υπέροχο κίτρινο φόρεμά σου θα κάνει τη διαφορά http://ctt.ec/eb4aX+” coverup=”eb4aX”]
Κίτρινο σημαίνει ζεστασιά. Το κίτρινο συμβολίζει τον ήλιο. Κρατήστε το μακιγιάζ σας και τα αξεσουάρ σας σε χαμηλούς τόνους και μινιμαλιστικό ύψος και αφήστε το υπέροχο φόρεμα σας να κάνει τη διάφορα!

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.