Κρουασανάκια με μήλα

Με το που θα δαγκώσεις την πρώτη μπουκιά, θα απορήσεις πώς κάτι που ετοιμάζεται σε λιγότερο από 1/2 ώρα μπορεί να είναι τόσο νόστιμο. Δεν πρόκειται για καμιά δύσκολη συνταγή, ούτε απαιτεί πολλά υλικά. Λίγα και καλά. Τα αγαπημένα μας, αυτά που παραπέμπουν στο όμορφο φθινόπωρο. Μήλα, καρύδια και κανέλα. Α! και ένα φύλλο σφολιάτας, και είμαστε έτοιμοι.

Συνταγή για κρουασανάκια με μήλα:

Κόβετε το φύλλο σφολιάτας σε μικρά τρίγωνα, με ένα πινέλο τα βρέχετε με λιωμένο βουτυράκι και τα απλώνετε σε μια λαδόκολλα.

Πασπαλίζετε με το μείγμα κανέλας και μαύρης ζάχαρης που έχετε φτιάξει εν τω μεταξύ και τέλος ρίχνετε τριμμένο καρύδι.

Κρουασανάκια με μήλα Κρουασανάκια με μήλα

Πριν τα ρολάρετε για να τα βάλετε στο φούρνο, βάζετε στο καθένα από μια λεπτή φέτα μήλου.

Κρουασανάκια με μήλα Κρουασανάκια με μήλα

Ψήνετε στους 180 βαθμούς, για 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Απλό και τόσο νόστιμο!

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

Comments

  • Alexia January 22, 2016 at 10:20 am

    Θα τα φτιάξω σίγουρα

    Reply