Λάδι καρύδας, το δώρο της φύσης

To λάδι καρύδας, δεν είναι μόνο για το φαγητό, είναι ένα προϊόν που κρύβει εκπλήξεις και κυρίως αποτελεί το νούμερο ένα προϊόν ενυδάτωσης και ντεμακιγιάζ. Περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για το δέρμα μας, D, E και Κ και αποτελεί ένα φυσικό τρόπο ενυδάτωσης. H δυνατότητα του λαδιού καρύδας να θρέψει και να θεραπεύσει το δέρμα, είναι γνωστή στις τροπικές χώρες εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Η διαφορά του από τα προϊόντα του εμπορίου είναι ότι τα τελευταία περιέχουν νερό το οποίο κάνει το δέρμα μας να ενυδατώνεται. Αλλά μόλις το νερό εξατμιστεί, το δέρμα μας γίνεται ξηρό και πάλι. Επίσης, πολλά εμπορικά σήματα περιέχουν και άλλα συστατικά που μπορούν να κάνουν το δέρμα μας να ασφυκτιά. Αντίθετα, το λάδι καρύδας παρέχει βαθιά και πραγματική υγρασία.

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λάδι καρύδας?

Μιας και όπως αναφέραμε αποτελεί φυσικό τρόπο ενυδάτωσης, τίποτα δεν σας σταματά να αλείψετε το σώμα σας για να είστε όλη την ημέρα ενυδατωμένες.

Χρησιμοποιήστε το στο πρόσωπο σας ως μάσκα ομορφιάς για να εκμεταλλευτείτε τη βιταμίνη Ε.

Αναμιγνύετε λίγο λάδι με ζάχαρη και τρίψτε το σώμα σας για να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα.

Τα λάδι καρύδας είναι ότι πρέπει για τους σκληρούς αγκώνες, απλώστε λίγο λάδι στους αγκώνες και αφήστε το για 5 λεπτά, μετά με ένα σφουγγάρι σώματος τρίψτε καλά την περιοχή και το δέρμα σας θα είναι μαλακό όσο ποτέ.

Και φυσικά μεταφέρετε το μυστικό και στους συντρόφους σας μιας, για μετά το ξύρισμα είναι ότι πρέπει.

Σε ένα βαμβάκι ρίξτε λίγες σταγόνες λάδι για να απομακρύνετε τη μάσκαρα από τα μάτια και το make up από το πρόσωπο.

[ctt title=”Η φύση μας έχει γεμίσει με δώρα, αρκεί να τα χρησιμοποιούμε σωστά ” tweet=”Η φύση μας έχει γεμίσει με δώρα, αρκεί να τα χρησιμοποιούμε σωστά http://ctt.ec/I4aO4+ @Clipit_gr” coverup=”I4aO4″]

Μπορούμε ακόμα να το χρησιμοποιήσουμε και στα μαλλιά, τόσο για να τα ενυδατώσουμε όσο και για να μην φριζάρουν.

Ναι, το μυστικό τελικά για μη φριζαρισμένα μαλλιά βρίσκεται στη φύση, γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε; απλά μετά το λούσιμο, ρίξτε μερικές σταγόνες και απλώστε τις στις άκρες.

Το λάδι καρύδας μπορούμε να το βρούμε σε διάφορα μαγαζιά με βιολογικά καλλυντικά, η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 10 € το κιλό.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.