Μακιγιάζ για το βράδυ του ρεβεγιόν

Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε η ώρα να μιλήσουμε -με αφορμή τα Χριστούγεννα- για το απόλυτο, υπέρτατο, αγαπημένο μου θέμα: το μακιγιάζ.

Οι γιορτινές μέρες απαιτούν σίγουρα περισσότερο λάμψη, περιποίηση και ομορφιά, γι’ αυτό και το μακιγιάζ για το βράδυ του ρεβεγιόν πρέπει να είναι πλήρες, λαμπερό και έντονο όπως αρμόζει σε μια τέτοια βραδιά.

Σίγουρα-ανεξάρτητα με το αν ασχολούμαστε πολύ ή λίγο με το θέμα- όλες ξέρουμε ότι ένας από τους βασικούς όρους ενός πετυχημένου μακιγιάζ είναι να μην βάλουμε πάνω στο πρόσωπό μας ό,τι καλλυντικό έχουμε στο νεσεσέρ μας.

Αυτό σημαίνει πως όταν επιλέγουμε να τονίσουμε με σκούρες αποχρώσεις σκιών τα μάτια μας, δεν τονίζουμε με έντονα χρώματα τα χείλια μας.

Αυτό ισχύει και αντίστροφα, δυο κατακόκκινα χείλη απαιτούν μια σχετική ηρεμία στις αποχρώσεις των σκιών.

makigiaz revegion

Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ ενέχει πολλούς τέτοιους κινδύνους με αποτέλεσμα να βλέπουμε γύρω μας γυναίκες με κόκκινα χείλη, μαύρα smokey μάτια και πολύ πολύ glitter…

DON’T!

Ξεκινάμε λοιπόν με διάθεση να γίνουμε οι ομορφότερες της βραδιάς. Τα Χριστούγεννα απαιτούν κόκκινα χείλη.

Και επειδή το μαύρο χρώμα για τα μάτια μας είναι απαγορευτικό, θα χρησιμοποιήσουμε και θα “παίξουμε” με τις αποχρώσεις του καφέ και κυρίως με το bronze.

Έτσι, θα έχουμε καταφέρει να μην αφήσουμε άτονα τα μάτια μας, αλλά και να μην έχουμε ένα κραυγαλέο αποτέλεσμα.

Το ρουζ θα είναι εξίσου διακριτικό και θα επικεντρώνεται στη περιοχή των ζυγωματικών. Τέλος,στα χείλη ξεκινάμε με ένα μολύβι ώστε να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών.

Για τις ξανθές το κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα είναι ιδανικό.

[ctt title=”Ιδανικό #makigiaz για το βράδυ του #revegion” tweet=”Ιδανικό #makigiaz για το βράδυ του #revegion http://ctt.ec/UsL22+ @Clipit_gr” coverup=”UsL22″]

Για τις μελαχρινές ενδείκνυται μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου, η οποία θυμίζει μπορντό.

Και επειδή η πράξη καλό είναι να συνοδεύει πάντα τη θεωρία, κρατάω για το τέλος το καλύτερο. Την αγαπημένη μου μακιγιέζ-της οποίας τα tutorials πολλάκις έχω μελετήσει!

Πρόκειται για μια επαγγελματία που κάνει “θαύματα” με τα καλλυντικά της.

Το παρακάτω video θα μας βοηθήσει να δούμε βήμα βήμα πώς μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε τη βραδιά των Χριστουγέννων να είμαστε πανέμορφες.

Καλή επιτυχία με το μακιγιάζ!

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.