Νερό με μέλι, η νέα συνήθεια για το πρωινό

Οι περισσότεροι από εμάς όταν ξυπνάμε το πρωί φτιάχνουμε μια κούπα καφέ, άντε ίσως και τσάι.  Είμαστε εδώ για να σας αλλάξουμε τις συνήθειες. Τι θα λέγατε λοιπόν να δοκιμάσετε κάτι νέο?

Ζεστό νερό με μέλι.

Και όμως τα οφέλη του είναι ατελείωτα.

1. Βοηθά στην απώλεια βάρους – το μέλι είναι μια φυσική γλυκαντική ουσία, παρέχει μια υγιή πηγή θερμίδων και μπορεί να βοηθήσει να αποκρούσουμε όλους τους γλυκούς πόθους, μειώνοντας την κατανάλωση ζάχαρης.

2. Βελτιώνει την πέψη και αποτρέπει το φούσκωμα.

3. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα – το μέλι λειτουργεί ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με ιδιότητες να σκοτώνει όλα τα βακτήρια.

4. Καταστέλλει το βήχα και τον πονόλαιμου – το ζεστό νερό μαλακώνει το λαιμό, ενώ το μέλι βοηθά στην καταπολέμηση του βήχα.

5. Βελτιώνει τη στοματική υγεία – αν προσθέσετε μια φέτα λεμόνι, η οξύτητα του λεμονιού και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του μελιού θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κακής αναπνοής.

6. Αναζωογονεί το δέρμα σας – το μέλι, σε συνδυασμό με το λεμόνι, ενισχύει το κολλαγόνο

7. Μειώνει τις αλλεργίες – δεν θα θεραπεύσει την αλλεργία σας, αλλά το φυσικό μέλι μπορεί να βοηθήσει να μειώσει την ευαισθησία σας σε περιβαλλοντικές αλλεργίες.

8. Σας δίνει μια ώθηση ενέργειας – το μέλι προσφέρει ενέργεια και το νερό ενυδάτωση. Είστε φρέσκια καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.