Οι 6 πιο περίεργες γεύσεις παγωτού στον κόσμο

Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ φαίνεται πως στο θέμα παγωτό είμαι ακόμα χρόόόνια πίσω. Κι αυτό γιατί μέχρι τώρα πίστευα πως το παγωτό έχει τις κλασσικές και σε όλους μας γνωστές και καθιερωμένες γεύσεις. Σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, άντε και κανα φιστίκι αν θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε.

Δε πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα για “περίεργες” και ασυνήθιστες γεύσεις παγωτών ανά τον κόσμο, που μάλιστα κάνουν θραύση!  (Κυρίως στην Ασία και την Αμερική. Που αλλού συμβαίνουν τα περίεργα;; ). Δεν κρύβω πως δε τις ζήλεψα καθόλου, ίσα ίσα που σε κάποιες ένιωσα και ένα κόμπο στο στομάχι. Αλλά και πάλι, γούστα είναι αυτά. Δείτε πρώτα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ο Ben και ο Bill στη Μασαχουσέτη ήθελαν να κλέψουν λίγη από τη δόξα των Ben&Jerry’s, αλλά κατά τη γνώμη μου απέτυχαν παταγωδώς. Πως αλλιώς να εξηγήσω το παγωτό με γεύση αστακού; Ναι, έχει κομμάτια μαγειρεμένου αστακού μέσα.

Προσφάτως είχα ακούσει για άρωμα bacon. Τώρα είδα και παγωτό με αυτή τη γεύση. Πρέπει να είσαι λάτρης των αλμυρών γεύσεων για να το φας. Φαντάζομαι..!

Οι λάτρεις της ινδικής κουζίνας δε θα μείνουν παραπονεμένοι μιας και μπορούν να δοκιμάσουν το παγωτό με γεύση κάρυ. Γνωρίζω ότι περιέχει και κύμινο, πιπεριά, ginger αλλά και γεύση από καρύδα για μια πιο τροπική γεύση…..

Παγωτό με γεύση καλαμπόκι σε χωνάκι. Αυτή την φαεινή ιδέα είχαν στο Μεξικό και την ζήλεψαν στην Νέα Υόρκη αλλά και σε πολλές περιοχές της Ασίας.

Say cheese!!! Ναι αυτό το παγωτό έχει γεύση τυριού και συγκεκριμένα mozzarella.

Είστε λάτρης της γιαπωνέζικης κουζίνας; Aν ναι ξέρετε το wasabi, μια πράσινη γαρνιτούρα που σερβίρεται με το sushi και είναι πολύ καυτερό. Το παγωτό wasabi δε ξέρω αν είναι καυτερό, στη Νέα Υόρκη πάντως κάνει θραύση.

 

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.