Οι 9 χρυσοί κανόνες στο facebook, όταν είσαι ερωτευμένη

Τώρα που είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, πρέπει να προσέξετε και κάποια πράγματα όσον αφορά στην υπόλοιπη social ζωή σας. Μα θα πείτε υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα? και όμως μιας και το facebook είναι η πρώτη σελίδα που ανοίγουμε στον υπολογιστή και για το ότι κάνουμε αμέσως μετά το ποστάρουμε, θα πρέπει να προσέχουμε και αυτή τη συμπεριφορά μας.

Άλλωστε ας το παραδεχτούμε, όταν γνωρίζουμε κάποιον άνθρωπο, όχι μόνο ερωτικά, το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να τον ψάξουμε στο facebook.

Μην κρύβετε πράγματα από τον σύντροφό σας.
Έαν δεν θέλετε να ξέρει ο σύντροφό σας με ποιους κάνετε online chat αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Το facebook δεν πρέπει να είναι μία μυστικοπαθής διαφυγή από τη σχέση σας.

Γίνεστε φίλη με κάποιον άλλον άνδρα με τον οποίο ο σύντροφός σας δεν νιώθει άνετα.
Καταρχήν θα πρέπει να σεβαστείτε την επιθυμία του συντρόφου σας να μην θέλει να γίνετε φίλη με κάποιον άλλον άνδρα που του φέρνει αμηχανία. Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια της καινούργιας σχέσης δεν κάνουμε add τον πρώην. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε τάσεις αβεβαιότητας στον σύντροφό μας γιατί αυτές οι τάσεις δεν αργούν να φύγουν από το facebook και να μπουν και στην καθημερινότητα.

Μην κρατάτε ακόμα τις φωτογραφίες με τους πρώην.
Ακόμα και αν εσείς τις έχετε ξεχάσει ότι υπάρχουν, σίγουρα μερικοί από τους φίλους σας θα μπουν στο προφιλ σας να δουν φωτογραφίες. Σεβαστείτε τη νέα σχέση σας και σβήστε σημάδια από τις προηγούμενες. Άλλωστε μπορείτε, αν δεν θέλετε να τις χάσετε τελείως να τις αποθηκεύσετε κάπου αλλού…

Αλλαγή στο status σχέσης.
Θέλετε να πείτε σε όλο τον κόσμο πόσο ερωτευμένη είστε? περιμένετε έως ότου γίνει λίγο πιο σοβαρό. Και φυσικά πρώτα συζητήστε το μαζί του, δεν θα σας φανεί καθόλου ωραίο αν αλλάξετε εσείς το status σας και αυτός δεν κάνει τίποτα απολύτως.

Μην αρνείστε ότι έχετε σχέση.
Οκ δεν αλλάζουμε το status, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε και τελείως αδιάφορες. Ας αφήνουμε μερικά σημάδια ότι κάτι ωραίο τρέχει στη ζωή μας, μία φωτογραφία, ένα σχόλιο… Με αυτό κερδίζουμε 2 πράγματα, πρώτον αρχίζουν και ξεκόβουν άλλοι που μας έχουν βάλει στο μάτι και κάνουν το σύντροφό μας να αισθάνεται άβολα (κανόνας νούμερο 2) αλλά και δείχνουμε στο σύντροφό μας ότι είμαστε περήφανες για την σχέση μας

Μην κάνετε add άτομα της οικογένεια του χωρίς να τα έχετε γνωρίσει.
Δεν θέλει σχόλια….

Μην παραπονιέστε για τον σύντροφό σας .
Αν έχετε μια ουσιώδες σχέση φυσικά και ποτέ δεν θα διανοηθείτε να αρχίσετε δημόσια συζήτηση με τις φίλες σας στο facebook για τον καλό σας. Ούτε καν ένα σχόλιο στο τοίχος σας μην κάνετε. Δεν θα έχει άδικο αν μετά σας διαγράψει οριστικά.

Θέλει μετριοπάθεια.
Είστε ερωτευμένες, αυτό είναι υπέροχο όμως η φράση «Έχω τον πιο κούκλο, τέλειο, καλύτερο φίλο στον κόσμο», ακούγεται καλύτερα ψιθυριστά στο αυτί του συντρόφου σας, παρά στο newsfeed του facebook. Άλλωστε όπως λέει και η παροιμία όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.

Έχετε κοινό προφιλ
Στο facebook δεν ισχύει ότι και στην πραγματική ζωή ακόμα και για τα παντρεμένα ζευγάρια, δεν ισχύει το είμαστε ένα.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.