Πως να ανακαινίσεις το μπάνιο σου

Ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο σχεδιάζοντας σαλόνια, τραπεζαρίες και κρεβατοκάμαρες, αλλά όταν πρόκειται να ανανεώσουμε το μπάνιο, συνήθως παίρνουμε μια καινούργια κουρτίνα του ντους και ολοκληρώσαμε.

Μην ξεχνάμε όμως ότι το μπάνιο είναι ένα δωμάτιο που περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας και ο χώρος που καλλωπίζουμε τον εαυτό μας. Γιατί λοιπόν να μην μας εμπνέυει ακόμα και όταν βουρτσίζουμε τα δόντια μας?

Εμπλουτίστε το μπάνιο με τέχνη. Σίγουρη η υγρασία και ο ατμός από το ντους δεν βοηθάνε και πολύ τα έργα τέχνης στο μπάνιο, όμως δεν χρειάζεται να κρεμάσατε κάτι αξίας.

Εκτυπώστε κάτι που βρήκατε ενδιαφέρον στο internet, ή φτιάξτε ένα κολλάζ από σελίδες περιοδικών.

Το μπάνιο είναι το καλύτερο μέρος για να κρεμάσετε το καπέλο της παραλίας. Τι λέτε θα μπορούσαν τα καπέλα να γίνουν η νέα τάση για τον τοίχο?

Αλλάξτε τις συσκευασίες των προϊόντων σας. Τα σαπούνια και τα σαμπουάν είναι αναγκαία για την καθημερινή μας υγιεινή, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αρέσουν και η συσκευασίες τους.

Αγοράστε όμορφα σετ από μπουκαλάκια, ρίξτε εκεί σαμπουάν και κρέμες, έτσι θα δώσετε στο μπάνιο φρεσκάδα και κομψότητα.

Πάρτε μια νέα κουρτίνα για το μπάνιο. Οι κουρτίνες είναι κάτι που φθείρονται σχετικά γρήγορα, οπότε δοκιμάστε νέα χρώματα και σχέδια. Το μπάνιο θα αναβαθμιστεί άμεσα.

Έχετε παρατηρήσει πως αποθηκεύουν το χαρτί υγείας στα ξενοδοχεία? Γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και στο σπίτι μας. Η πιο όμορφη επιλογή είναι ένα καλαθάκι ή ακόμα και δίσκος.

Προσθέστε τα έπιπλα. Αυτό πάντα εξαρτάται από το μέγεθος του μπάνιου, αλλά μια όμορφη πολυθρόνα, ένα σκαμνί ακόμα και ένα ράφι θα τονίσει τη διαφορά.

Photo by MaryClaireMaison

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.