Πώς να δείχνεις υπέροχη σε μόλις 5 λεπτά

Το να σηκωθείς το πρωί, να φας πρωινό, να ετοιμαστείς, είναι ένας αγώνας. Ο κατάλογος των πραγμάτων που κάνει μια γυναίκα το πρωί είναι ατελείωτος. Πέρα από, την προετοιμασία του πρωινού και το πλύσιμο των πιάτων, το στρώσιμο του κρεβατιού, το πρωινό μπάνιο έχουμε και την περιποίηση μας. Ίσως αυτό το τελευταίο μας δημιουργεί και το περισσότερο άγχος. Ίσιωμα μαλλιών, make up, σκιές, κραγιόν άρωμα, επιλογή του τέλειου ρούχου. Η ώρα περνάει και ακόμα δεν είμαστε έτοιμες.

Ωστόσο υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε όλες τις προσκλήσεις και να φαινόμαστε όμορφες και φρέσκες με 4 απλά βήματα.

Αποφύγετε το πολύ make up
Ξεχάστε το concealer, το μπρονζέ ακόμα και το ρουζ και επιλέξτε την ΒΒ κρέμα που σας ταιριάζετε. Ελαφριά, ενυδατική, με κάλυψη και πάρα πολύ εύκολη στο να εφαρμοστεί. Αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε και κάτι ακόμα, επιλέξτε ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις που θα φωτίσει τα μάγουλα σας και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο υγιή.

Επενδύστε στην απλότητα
Τα πολύπλοκα προϊόντα φέρνουν και άγχος. Δεν πετυχαίνουμε όλες τη γραμμή του eyeliner ή το κόκκινο κραγιόν μπορεί να μην κάτσει καλά. Έτσι χρειαζόμαστε διπλάσιο χρόνο για να διορθώσουμε τα λάθη. Μια γραμμή κάτω από το μάτι και ένα δροσερό lipgloss προσθέτουν λάμψη χωρίς υπερβολές.

Σχεδιάστε τι θα φορέσετε
Πραγματικά γλιτώνετε άπειρο χρόνο αν από το βράδυ αποφασίσετε τι θα φορέσετε την άλλη ημέρα το πρωί, αφού φυσικά ελέγξετε τον καιρό. Λίγο παραπάνω χρόνο θα κερδίσετε αν βγάλετε τα ρούχα από την ντουλάπα και τα κρεμάσετε όμορφα και χωρίς να τσαλακωθούν σε μια καρέκλα, έτσι να τα βρείτε αμέσως όταν τα χρειαστείτε.

Μην ξεχάσετε, σε περίπτωση που η ΕΜΥ ενημερώνει για βροχές να βγάλετε τα γάντια σας και ομπρέλα. Δύο πράγματα που ποτέ δεν ξέρουμε που βρίσκονται όταν τα χρειαζόμαστε.

[ctt title=”Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται” tweet=”Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται http://ctt.ec/L69Y7+ @Clipit_gr” coverup=”L69Y7″]

Να πίνετε πολύ νερό
Τι σχέση έχει με το χρόνο το νερό; Απλά έχει άπειρες φορές αποδειχθεί ότι το νερό έχει τεράστια οφέλη για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός, καθώς και το πόσο ενέργεια έχετε. Αυξάνει το μεταβολισμό, και βοηθά στην πρόληψη της ακμής! Έτσι πάρτε το χρόνο σας για ένα ποτήρι νερό, το οποίο είναι ακόμα πιο ευεργετικό αν το πιείτε αμέσως με το που ξυπνήσετε.

Δοκιμάστε αυτά τα 4 βήματα και δεν θα σας πάρει να ετοιμαστείτε πάνω από 10 λεπτά!

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.