Πως να επιλέξεις το τέλειο δερμάτινο μπουφάν

Αν ψάχνετε ένα κομμάτι που θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον αλλά ταυτόχρονα θα ενισχύσει και την ντουλάπα σας, τότε το δερμάτινο μπουφάν είναι ότι χρειάζεσαι. Συνδυάζεται άψογα με ένα υπέροχο φόρεμα ή και δίνει προσωπικότης σε ένα τζιν και ένα απλό t-shirt.

Φυσικά υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις με το δερμάτινο μπουφάν, εμείς απλά θα σου δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για να αγοράσεις το ιδανικό.

Κλασσικό στυλ.

δερμάτινο μπουφάν

Η διαφορά του κλασσικού με του μοντέρνου είναι ότι το πρώτο είναι διαχρονικό, και η διαχρονικότητα είναι εκείνη που προσφέρει ουσία στη ντουλάπα μας. Τι να κάνεις ένα δερμάτινο μπουφάν με ενδιαφέροντα κοψίματα το οποίο όμως δεν θα το φορέσεις του χρόνου καθόλου γιατί απλά θα έχει περάσει η μόδα του; Αποφεύγουμε πολλές αιχμές και καρφιά και επιλέγουμε ένα κλασσικό μαύρο ή ανοιχτό καφέ.

Ουδέτερα χρώματα.

δερμάτινο μπουφάν

Ένα κόκκινο δερμάτινο μπορεί να φαίνεται υπέροχο αλλά δεν ταιριάζει με όλα. Safe επιλογή το καφέ και το μαύρο, συνδυάζονται με όλα και το κυριότερο το φοράς σε όλες τις ηλικίες.

Αυθεντικό

δερμάτινο μπουφάν

Τα ψεύτικα δερματινα είναι σίγουρα πιο οικονομικά αλλά δεν κρατούν καιρό και χάνουν γρήγορα τη φόρμα τους όταν αρχίζουν και φθείρονται. Το γνήσιο ναι είναι πιο ακριβό αλλά πρακτικά μπορεί να διαρκέσει για πάντα με τη σωστή περιποίηση φυσικά.
Το δέρμα θα καθορίσει την εμφάνιση του μπουφάν, τις επιδόσεις και την αντοχή του, έτσι θα πρέπει να μελετήσετε πριν αγοράσετε.
Ένα δερμάτινο από αρνί η κατσίκα είναι ιδανικό σε περίπτωση που θέλετε κάτι μαλακό και απαλό και ταυτόχρονα αυθεντικό.

Δοκιμάσε το ξανά και ξανά

δερμάτινο μπουφάν

Είμαι φαν των online αγορών, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού μιλάμε και για επένδυση προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο και πολλές δοκιμές πριν καταλήξετε. Πριν προχωρήσεις στην αγορά να είσαι σίγουρη ότι σου ταιριάζει απόλυτα.

 

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.