Πως να καταπολεμίσεις τα εύθραστα νύχια

Το όμορφα νύχια δεν σημαίνει απαραίτητο και βαμμένα νύχια. Πιο πολύ σημαίνει υγιή και δυνατά. Για να πετύχουμε όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να αμελούμε την περιποίηση τους. Ειδικά εκείνες οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από αδύναμα και εύθραυστα νύχια.

Αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία τότε πρέπει να δοκιμάστε αυτά τα κόλπα για να αποκτήστε τα νύχια που ονειρεύεστε.

Ξεκινήστε από την επιδερμίδα, τα υγιή νύχια ξεκινούν από τη βάση, δηλαδή από την επιδερμίδα. Κάντε μασάζ στα δάχτυλά σας με μια κρέμα χεριών, σίγουρα θα δείτε διαφορά.

Το τέχνασμα Ελαιόλαδο – Αν ψάχνετε για μια φυσική, βιολογική θεραπεία αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Βάλτε σε ένα μπολ λίγο ελαιόλαδο και μουσκέψτε τα νύχια σας για 10 με 15 λεπτά μια φορά την ημέρα για ένα μήνα. Αφού μουλιάσουν κάντε λίγο μασάζ τόσο στο νύχι όσο και στην επιδερμίδα για να βοηθήσετε στην αύξηση της ροής του αίματος και στην προώθηση της ανάπτυξης στην νυχιών σας.

Τα αδύναμη νύχια πολλές φορές σημαίνουν ότι λείπουν κάποια απαραίτητα συστατικά από τον οργανισμό όπως σίδηρο, ψευδάργυρο ή ασβέστιο. Αλλάξτε τη διατροφή σας ώστε να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, σίγουρα θα βρείτε τη λύση στο πρόβλημα των σπασμένων νυχιών.

Για να αποκτήσουμε υγιή νύχια χρειάζεται να αποφύγουμε τη χρήση ασετόν, ειδικά αυτού που περιέχει χημικές ουσίες.

Τέλος να είστε υπομονετικές. Για να δείτε αποτελέσματα ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και τρεις μήνες. Αξίζει όμως.

 

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.