Πως να καθαρίσεις τα άσπρα sneakers σου

Τα άσπρα sneakers είναι από τα πιο αγαπημένα all time classic κομμάτια. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο για το πουκάμισο και το denim. Είναι από τις πρώτες μας επιλογές τις ημέρες που τα ψηλοτάκουνα μπαίνουν στην άκρη.

Το σημαντικό βέβαια για να διατηρηθούν καθαρά και να παραμένουν διαχρονικά και σικ, είναι να τα διατηρούμε καθαρά. Όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα λερώνουν και κιτρινίζουν τα άσπρα παπούτσια.

Ας δούμε μερικά τρικ για να διατηρούμε τα άσπρα sneakers σαν καινούρια :

Χρησιμοποίησε ένα άσπρο βερνίκι νυχιών για να καμουφλάρεις τυχόν γρατσουνιές.

Βούτηξε ένα καθαρό πανί σε λίγο ξύδι και καθάρισε μικρούς λεκέδες που δεν φεύγουν με τίποτα.

Ποτέ μη βάλετε άσπρα παπούτσια στο πλυντήριο. Ταλαιπωρούνται και φαίνεται πάνω τους και η παραμικρή φθορά. Παράμεινε στην φροντίδα τους χρησιμοποιώντας τα χέρια σου.

Μια παλιά οδοντόβουρτσα, ζεστό νερό και ένα απαλό σαπούνι είναι ό, τι πρέπει για τα δύσκολα σημεία που δεν φτάνει το πανάκι.

άσπρα sneakersΜη ρίξεις στο πλυντήριο ούτε τα άσπρα κορδόνια. Άστα για λίγη ώρα σε ζεστό νερό με σαπούνι και στέγνωσέ τα
με αέρα.

Αφού τα πλύνεις, για να φύγει πιο γρήγορα η υγρασία και να στεγνώσουν καλύτερα, βάλε στο εσωτερικό τους στεγνές πετσέτες που θα απορροφήσουν πιο άμεσα τα υγρά.

Μην αφήνεις τα άσπρα σου παπούτσια εκτεθειμένα στον ήλιο. Αποθήκευσέ τα σε εσωτερικό χώρο, γιατί αλλιώς θα αποχρωματιστούν

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.