Πως θα δείχνουμε νεότερες με αφέλειες

Είναι γεγονός πως οι αφέλειες μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες. Σίγουρα θα έχετε υπόψη σας κάποιο παράδειγμα από κάποια φίλη σας που έκοψε αφέλειες και ξανάνιωσε. Επίσης σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως είναι ένα τρικ που εφαρμόζουν εγχώριες και διεθνείς celebrities που θέλουν να ανανεωθούν και να κρύψουν με φυσικό και ανώδυνο τρόπο κάποια χρονάκια.

Ίσως λοιπόν ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το χτένισμα μας, μιας και εμάς τις γυναίκες πολύ συχνά μια επίσκεψη στον κομμωτή μας κάνει να νιώθουμε πιο φρέσκες, stylish και ανανεωμένες.

Πέρα από τις δικές μας διαπιστώσεις όμως, είναι κάτι που προτείνουν και οι κομμωτές λέγοντας πως οι σωστά κομμένες αφέλειες όντως μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες, αρκεί να τις περιποιούμαστε και να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να αποφύγουμε τυχόν παλιομοδίτικες αραιές και ψιλά κομμένες, που θα φέρουν μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα…

Tips για αφέλειες:

  • Οι αφέλειες πρέπει να είναι κομμένες σε παχιά κομμάτια. Οι ψηλές κάνουν και τα μαλλιά να φαίνονται ψιλά και αδύναμα. Και όπως και να το κάνουμε, τα παχιά πλούσια μαλλιά είναι σημάδι νεότητας.
  • Δε χρειάζεται να είναι κομμένες εντελώς ίσια. Αφήστε τον κομμωτή σας να “παίξει” με το ψαλιδάκι του και να κάνει τα μήκη των άκρων να διαφέρουν μεταξύ τους.
  • Θα πρέπει να έχουν το σωστό μήκος. Δηλαδή να χτυπάνε ανάμεσα στα φρύδια και στις κορυφές των ματιών σας. Οι κοντές είναι χαριτωμένες αλλά χαρακτηρίζονται ρετρό… Κι όταν λέμε ρετρό εννοούμε παλιό!

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.