Πως θα περπατάς άνετα με ψιλοτάκουνα

Είναι γνωστό το φετίχ των γυναικών για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και πόσο μαζοχιστική μπορεί να γίνει πολλές φορές η μεταξύ τους σχέση. Αναφέρομαι στην τάση των γυναικών να φοράνε ψηλά τακούνια ακόμα και αν πονούν, αν αυτά τους χτυπάνε ή δεν μπορούν καθόλου να τα περπατήσουν. Κι όμως, ακόμα και τότε, το θηλυκό θα φορέσει ψηλοτάκουνο.

Το WhoWhatWear.com υποστηρίζει πως υπάρχει τέχνασμα που σε κάνει να περπατάς σε ψηλά τακούνια με σταθερότητα, χωρίς να τρεκλίζεις και χωρίς να νιώθεις πως φλερτάρεις έντονα με μια πτώση μπροστά στα μάτια όλων. Και το μυστικό αυτό βρίσκεται….. στους κοιλιακούς σας! Για κάντε μια πρόβα. Φορέστε τα τακούνια σας και περπατήστε στην άλλη άκρη του δωματίου παίρνοντας βαθιά ανάσα και σφίγγοντας τους κοιλιακούς σας, έχοντας την αίσθηση ότι τους τραβάτε πίσω, προς τη σπονδυλική σας στήλη. Επικεντρώσου στο περπάτημά σου και θα δεις τον εαυτό σου να περπατά με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Να λοιπόν ένας απλός τρόπος για να βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου και να εξασκηθείς στην ισορροπία σου πάνω στα ψηλοτάκουνα.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.