Προσθέστε διασκέδαση στις προπονήσεις σας

Ακόμα και αν είστε το πιο αφοσιωμένο άτομο στη προπόνηση, πολλές φορές μπορεί να μην έχετε καθόλου όρεξη να γυμναστείτε. Ίσως δεν κοιμηθήκατε καλά το βράδυ ή ίσως έχετε νεύρα από τη δουλειά. Πολλοί είναι οι λόγοι εκείνοι, ή καλύτερα η μικρολεπτομέρειες που θα μας κρατήσουν μακριά από την άσκηση.

Το θέμα είναι ότι όταν παραλείπουμε μία προπόνηση, καθιστά πιο εύκολο να παραλείψουμε και την επομένη. Επίσης όσο δύσκολο είναι να φτάσουμε σε μια φυσική κατάσταση τόσο εύκολο είναι να την χάσουμε.

Αποφύγετε λοιπόν αυτό τον φαύλο κύκλο με ένα απλό τρικ. Βάλτε στην γυμναστική σας διασκέδαση. Με λίγα λόγια ταρακουνήστε τα πράγματα.

Να μερικές ιδέες για να κρατήσετε την προπόνηση σας ενδιαφέρουσα:

Ανταμοιβή

Δημιουργήστε ένα σύστημα ανταμοιβής για τον εαυτό σας. Δεδομένου ότι η απώλεια βάρους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, υποσχεθείτε στον εαυτό σας μια ανταμοιβή μη εδώδιμων προϊόντων για την ολοκλήρωση αριθμό Χ προπονήσεις την εβδομάδα, το περπάτημα 10 λεπτών το μεσημέρι ή κάποια άλλη ελεγχόμενη ενέργεια από μέρους σας. Ακούγεται ανόητο, αλλά δουλεύει!

Κάνετε την προπόνηση σας με αντίστροφη

Για παράδειγμα: Αντιστρέψτε το διάδρομο γυμναστικής έτσι για αλλαγή σκηνικού ή απλώς, να αλλάξετε τη σειρά των ασκήσεων σας προπόνηση. Ξεκινήστε ανάποδα. Στο τέλος θα κάνετε τις ίδιες κινήσεις αλλά πραγματικά θα είναι μια εντελώς διαφορετική προπόνηση.

Δοκιμάστε μια εφαρμογή

Μπορείτε να ορίσετε στόχους, να μαθαίνετε νέες ασκήσεις, να δικτυωθείτε.

Εδώ θα διαβάσετε πλήρη λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής.

Προκαλέστε ένα φίλο

[ctt title=”Λίγο #περπάτημα την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα” tweet=”Λίγο #περπάτημα την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα http://ctt.ec/c4v5U+ @Clipit_gr” coverup=”c4v5U”]

Δημιουργήστε ένα φιλικό ανταγωνισμό με ένα φίλο για να δείτε ποιος μπορεί να κάνει τα πιο push-ups ή squats σε συγκεκριμένο χρόνο. Ο χαμένος αγοράζει το smoothie μετά την προπόνηση

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.