Τα χρώματα του χειμώνα

Οι χειμωνιάτικοι μήνες φέρνουν μια απολαυστική παλέτα χρωμάτων που μπορούν να ανανεώσουν την ντουλάπα μας και το στυλ μας. Μπορεί ο μουντός χειμώνας να γίνει πιο φωτεινός.

Φυσικά!

Αυτά είναι τα χρώματα του χειμώνα.

Απομακρυνόμαστε από το κλασσικό και αγαπημένο μαύρο χρώμα και καταφεύγουμε σε μερικές εναλλακτικές λύσεις που προσδίδουν, διαφορετικότητα, πολυτέλεια και ζωντάνια.

WINE RED

Η απόχρωση του κρασιού του Μπορντό και τα ζουμερά κεράσια, αυτή η σκιά του κόκκινου, μας παρέχει την πολυτέλεια που χρειάζονται οι ντουλάπες μας αυτό το χειμώνα.

τα χρώματα του χειμώνα

DARK CHOCOLATE

Η βασική καφέ απόχρωση για τη σεζόν έχει κερδίζει επάξια τη θέση του μαύρου στη ντουλάπα μας. Συνδυάστε την με άλλες αποχρώσεις του καφέ για μια όμορφα ισορροπημένη εμφάνιση.

τα χρώματα του χειμώνα

SAPPHIRE YELLOW

Αυτή η ζαφειρένια κίτρινη απόχρωση είναι ένας καλός τρόπος να σπάσει κανείς τη μουντάδα των χειμωνιάτικων μηνών. Δοκιμάστε μια πανέμορφη φούστα σε αυτή την απόχρωση ή φορέστε ένα ζεστό πλεκτό.

τα χρώματα του χειμώνα

STONE GREY

Αποφεύγουμε το σκούρο γκρι και επιλέγουμε την πιο φωτεινή χροιά του γκρι. Η απόχρωση αυτή μπορεί να φορεθεί από πάνω μέχρι κάτω. Συνδυάζεται υπέροχα με το sapphire yellow

τα χρώματα του χειμώνα

Αυτά ήταν τα χρώματα του χειμώνα!

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.