Για τέλεια εφαρμογή eyeliner, ακολούθησε αυτό το κόλπο

Η αλήθεια είναι πως αυτό που δυσκολεύει περισσότερο τις γυναίκες στο μακιγιάζ είναι να τραβήξουν σωστά τη γραμμή eyeliner. Αυτό τουλάχιστον το παράπονο ακούω συνέχεια.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, αλλά σίγουρα θέλει εξάσκηση. Το σταθερό χέρι και το σημείο του βλεφάρου που πρέπει να ακολουθήσουμε ανοδική πορεία είναι τα απροσπέλαστα σημεία στα οποία οι περισσότερες γυναίκες σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Και αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί το eyeliner είναι το μαγικό εργαλείο ομορφιάς που μεταμορφώνει το βλέμμα και δίνει ιδιαίτερη χάρη στο μάτι μας.

Το κολπάκι που έχω να σας προτείνω είναι απλό και βασίζεται στη μέθοδο “σελοτέιπ”.

Αποκλείεται να μην το καταφέρετε με αυτό.

Παίρνετε ένα κομμάτι σελοτέιπ και το κολλάτε κάτω από το μάτι διαγώνια. Όσο πιο κοντινά στο μάτι το κολλήσετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η εξωτερική γωνία της γραμμής που θα τραβήξετε. Φροντίστε να το έχετε κολλήσει καλά και ομοιόμορφα για να γίνει ίσια η γραμμή.

Ξεκινήστε να τραβάτε μια λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού. Φτάνοντας στο σημείο που είναι το σελοτέιπ απλά ακολουθήστε την ανοδική του πορεία. Αυτό ήταν. Αφαιρείτε την ταινία και “γεμίζετε” τη γραμμή ώστε να γίνει πιο παχιά και πιο έντονη.

[ctt title=”Το καλύτερο κόλπο για να έχετε πάντα άψογο #eyeliner ” tweet=”Το καλύτερο κόλπο για να έχετε πάντα άψογο #eyeliner http://ctt.ec/0wZyf+ @Clipit_gr” coverup=”0wZyf”]

Το μόνο που μένει είναι να βάλετε γενναίες στρώσεις μάσκαρα και λευκή σκιά στο εσωτερικό των ματιών για ξεκούραστο βλέμμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό και θα το έχετε κάνει εντελώς μόνες σας…

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.